Klubinį vasarį „Exit“ šokių aikštelėje „užsuks“ Ignas

Pirmą paskutinio žiemos mėnesio šeštadienį nuo 22 valandos klube „Exit“ pradės Ignas. Jau antrą mėnesį iš eilės klubo rezidentas pristatys solinį 6 valandų trukmės setą, prisodrintą naujausios šokių muzikos. Pagrindinėje „Exit“ salėje, aidint galingiems house ir techno dūžiams, antroji klubo erdvė šoks su DJ Emyliu ir karštais hip hop ritmais.

 

Laukia geriausi metai!

„Dauguma „Exit“ aikštelei ruošiamų "gabalų" - nauji, tačiau nevengiu pagroti ir senesnių. Mieliau renkuosi tvirtai suręstą kūrinį iš seniau nei vaikausi šios savaitės naujieną. Per 6 valandas pasitaikys koks tuzinas iki skausmo pažįstamų kūrinių, tačiau grosiu ir dar niekur negirdėtų naujienų“, - pasakojo artėjančio „Exit“ šeštadienio šeimininkas Ignas.

Šeštadienį klubo lankytojai pirmieji išgirs vieno talentingiausių šių dienų klubinių prodiuserių Zoo Brazil kūrinį, dedikuotą „Exit“ atmosferai. Šią staigmeną Zoo Brazil pateikė po savo apsilankymo Kaune sausio mėnesį, kuomet liko daugiau nei patenkintas pasirodymu.

 

Džiaugiasi prasidėjusiais metais

Nors dar tik vasaris, Ignas jau suplanavęs savo darbotvarkę ir laisvalaikį geram pusmečiui į priekį. Šiuo metu didžėjus įrašinėja keturis singlus, kurių du bus išleisti Lietuvoje. Šie kūriniai kartu su keliais remiksais klausytojų ausis turėtų pasiekti vėlyvą pavasarį.

Ignas kišenėje jau šildo ir bilietus į laukiančias keliones. Vasarį ir kovą didžėjus kartu su Mindaugėliu yra pakviestas groti Londone, vėliau laukia Majamio klubinis festivalis „Winter Music Conference“. Balandį Ignas planuoja aplankyti „Exit“ draugus G Pal ir Anna Maria Graikijoje, o gegužę - ištaikyti į šokių muzikos salą Ibizą.

„Bus patys geriausi metai, o labiausiai laukiu vasaros! Į vos devynis „Exit“ vasaros rezidencijos savaitgalius Palangoje šiandien jau nebėra vietos didžėjams - palinksminti mūsų pajūrio atšoka krūva draugų iš viso pasaulio“, - sakė Ignas.

 

Ilgiausias setas - 105 valandos

Ilgus pasirodymus scenoje mėgsta ne tik Ignas, bet ir klubo „Exit“ svečiai iš užsienio. Aistra ilgiems grojimams garsėja ne kartą Kaune viešėjęs argentinietis Hernan Cattaneo. Kitas „Exit“ svečias Danny Howells anksčiau pasaulio klubus stebindavo net 12 valandų trukmės šokių maratonais.

Pasaulinis ilgiausio pasirodymo rekordas priklauso didžėjui Gee Papa. 2008 metais šis Kipro atlikėjas scenoje praleido net 105 valandas. Ankstesnis tokio pobūdžio rekordas - 88 valandos - užfiksuotas Meksikoje didžėjaus E. Gonzalez Aguilar.

 

Pakeliui - šventės

Įsibėgėjęs su Ignu, klubas „Exit“ vasarį savo lankytojams padovanos dar keturias naktis su užsienio svečiais. Antrąjį mėnesio savaitgalį šokių aikštelė kels dvigubą šventę. Vasario 13 dieną su šv. Valentino diena įsimylėjėlius progressive trance skambesiu sveikins Andy Duguid iš Škotijos. Vasario 15 dieną Lietuvos Valstybės atkūrimo dienos proga į „Exit“ sugrįš D. Britanijos reivo karalius Fergie.

Vasario 20 dieną šokių aikštelėje mirgės lazerių spinduliai. Į „Olympia“ renginių sceną kops Olandijos trance muzikos krikštatėvis ir daugiatūkstantinių „Sensation“ šou rezidentas Marco V.

Vasario 27 dieną klube debiutuos šokių muzikos žvaigždė iš Olandijos Sander Kleinenberg. Didžėjus šokių aikštelei pateiks pirmą „Exit“ istorijoje DVJ setą. Svečias scenoje gyvai miksuos ne tik garsą, bet vaizdo projekcijas.


Šiame straipsnyje: exit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių