Baltijos ir Šiaurės šalių kultūros ministrai pabrėžė būtinybę stiprinti paveldo apsaugą

Grįžti į straipsnį

Pries

Pries  portretas
du metus Priekuleje sunaikino centrines gatves tasytu akmenu grindini, kase transejas ir verte akmenis po seniunijos langais, ignoravo. Dar sunaikino senaja pralaida. Ir nieko, tai ka saugojat?

Cia buvo LT

Cia buvo LT portretas
Saugokit nuo betauciu rytieciu ir misrunu azijatu atejunu invazijos uzvaldant sukurta europietiska gerbuvi.

Unesko kur

Unesko kur portretas
Kauno Pasto rumai i ka pavirto? Kas trukde testii pasto funkcijas pirmame aukste? Pieno centro patalpose bent buvo Pieno baras tarybiniaismetais.Dabar prie ko ten eiline vaistine?

?

? portretas
Žiūrėkit ką žydai išdarinėja. Jie jau zLietuvoj užsiatistogavo. Užmiršo. Žydai su Europa nieko bendro neturi. Susėsti į Šiaurės šalis jiem nepavyko, Ukrainos žydų ten nepriėmė. Lietuvoj žydus išžudys, tai faktas. Tokiais atvejais jie nuolat griebiasi paveldo temos. Naikinti be gailesčio viskas kas susiję su žydais. Jie neturi jokio paveldo lygiai kaip ir gyvuliai.

Rimtas

Rimtas portretas
Kultūristas

Ir

Ir portretas
vėl šitas nekultūringas snukis

Kaunietis

Kaunietis portretas
Čekiukų nauda pasidalins, apgailėtinas.

Antikultūros liberaliam ministrui,

Antikultūros liberaliam ministrui,  portretas
pone , Lietuvoje be karo paveldas griūva! Klaipėdos paštas!!!!!! Kiek eurų , pažadėtų eurų klaipėdiečiams, skyrėte ? Gėda klausytis ___ Mes, Šiaurės ir Baltijos šalių kultūros ministrai, (...) deklaruojame pasiryžimą krizės akivaizdoje bei padidėjus karo grėsmei dideliu prioritetu savo šalyje laikyti kultūros paveldo apsaugą ir kultūros veiklų išlaikymą“, – teigiama ministrų pasirašytoje bendroje deklaracijoje. S. Kairys, kalbėdamas apie kultūros paveldo apsaugą, pažymėjo, kad Lietuvos muziejai bendradarbiauja su Ukrainos muziejais saugant šios šalies kultūros paveldo vertybes, teigiama Kultūros ministerijos pranešime.

Galerijos

Daugiau straipsnių