Lenkai ant kalėdinio stalo deda sriubas ir patiekalus iš karpio

Lenkijoje ant kalėdinio stalo karaliauja patiekalai iš karpio, rodo lenkų radijo užsakymu atlikta viešosios nuomonės tyrimo instituto "Homo Homini" apklausa.

Iš šios žuvies pagaminti patiekalai šiemet buvo ant 33 proc. apklausos dalyvių stalų.

Lenkai labai mėgsta ir sriubas. 14 proc. lenkų per šventes valgė burokėlių sriubą su auselėmis, o 11 proc. - grybų sriubą. 9 proc. respondentų labai mėgsta pyragėlius su kopūstų arba grybų įdaru, o beveik 6,5 proc. - patiekalus iš silkių.

Net 80 proc. lenkų šias Kalėdas sutiko artimųjų rate. Penktadalis apklaustųjų lankė pažįstamus ir tik 1 proc. kalėdinio stalo išvis neruošė.


Šiame straipsnyje: KalėdosLenkijakarpis

NAUJAUSI KOMENTARAI

dainius

dainius portretas
tai,kad nuotraukoi karosas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių