Mokslininkai: Johnny Deppas yra karalienės Elizabeth II giminaitis

Mokslininkai teigia nustatę giminystės ryšį tarp garsaus amerikiečių aktoriaus Johnny Deppo ir Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II.

Kaip rašo britų dienraštis „The Sunday Mirror“, aktorius ir karalienė yra tolimi pusbroliai.

Genealogijos specialistų teigimu, giminystės ryšys nėra „šimtaprocentinis“, tačiau ekspertai pripažįsta, kad rėmėsi dokumentais nepatvirtinta, bet gerai žinoma Jorkšyro gyventojo Richardo Dentono ir Helen Windebank santuoka 1600-aisiais, per kurią aktorius ir karalienė yra susiję.

Pasidomėjęs JAV Kentukio valstijoje 1963 metais gimusio J.Deppo gimine, dr. Nickas Barrattas sako esąs įsitikinęs, kad amerikiečių aktorius ir Britanijos karalienė yra giminės.

Jo teigimu, viena J.Deppo giminės atšaka yra kilusi iš sero Williamo Gascoigne'o ir jo žmonos Margaret Percy, kuri buvo tiesioginė Britanijos karaliaus Edvardo III palikuonė.

„Išstudijavęs Johnny giminės istoriją, nustačiau tikėtiną ryšį su karališkąja šeima, – tvirtina N. Barrattas. – Manau, yra tikimybė, kad J.Deppas yra susiję su Britanijos karališkąja šeima. Deja, tai įrodyti 100 proc. vargiai galėsime.“


Šiame straipsnyje: Johnny DeppasElizabeth II

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių