Beckhamai švenčia 25-ąsias vestuvių metines: nepaseno nei meilė, nei vestuviniai drabužiai

  • Teksto dydis:

Victoria ir Davidas Beckhamai liepos 4-ąją šventė 25-ąsias vestuvių metines. Socialiniame tinkle „Instagram“ garsi Jungtinės Karalystės dizainerė, verslininkė ir buvusi legendinės merginų grupės „Spice Girls“ narė pasidalijo nostalgišku įrašu, kuriame – nuotraukos iš 1999 m. vykusių vestuvių pasiruošimo ir šventės.

33 milijonus sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turinti V. Beckham įraše pasidalijo kadrais, užfiksuotais prieš 25-erius metus.

„Žvelgiant 25-erius metus atgal, grįžta tiek daug nuostabių prisiminimų...“ – nostalgiškai rašė legendinės merginų grupės „Spice Girls“ narė Victoria.

Pirmoji įrašo nuotrauka itin jautri – joje moteris ir jos tuometinis būsimasis vyras įsiamžino su pokylio sostais, kurie privačiu lėktuvu buvo skraidinami į tuoktuvių vietą Dubline, Airijoje.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Antrojoje nuotraukoje Victoria plačiai šypsosi ir sėdi ant to paties karališko dydžio sosto.

„Davidas ir aš išbandome savo ikoniškus sostus“, – dalijosi ji prieraše.

Mados dizainerė taip pat pasidalijo miela nuotrauka privačiame lėktuve, kurioje tėtis Davidas ant rankų laiko tuomet maždaug dviejų mėnesių sūnų Brooklyną, kuriam šį pavasarį suėjo 25-eri.

Nuotraukoje Davidas, jo mama Sandra ir įrašo autorės brolis bei sesuo taip pat skrenda į Lutrelstauno pilies kurortą Dubline, ten, kur vyko garsios poros vestuvės.

Matyti, kad be septynių žmonių lėktuvo kabinoje dar yra ir Beckham vestuvinė suknelė.

„Daug vietos kojoms, kaip matote“, – šmaikštavo po įrašu britų dizainerė.

Ji taip pat pasidalijo nuotrauka, kurioje Davidas sėdi be marškinėlių prie virtuvės stalo ir rašo įžadus ant užrašų knygutės, o prieraše Victoria pajuokavo, kad būsimas vyras „atrodo labai susikaupęs“.

Toliau nuotraukų karuselę tęsė jaunosios nuotraukos, kuriose ji matavosi drabužius skirtus vestuvių šventei. Tai dizainerės Veros Wang kurta perlų baltumo vestuvinė suknelė bei mados legenda tapusi violetinė suknelė, kuria jaunoji pasipuošė po oficialios ceremonijos.

Kaip be vestuvinio torto – pastarasis Beckhamų vestuvėse buvo išskirtinis.

Jis buvo papuoštas imitaciniais valgomais obuoliais, lapais ir komiškomis valgomomis nuogų jaunųjų statulėlėmis.

„Kas galėtų pamiršti tą tortą ir su tomis nulipdytų nuogų žmonių viršūnėlėmis?“ – juokėsi Victoria.

Garsus britų futbolininkas D. Beckhamas taip pat nusprendė pasidalinti įrašu „Instagram“ platformoje, kuriame jis ir žmona sėdi soste lygiai taip pat, kaip prieš 25-erius metus.

Nuotraukoje pora dėvi violetinius rūbus – tokius, kaip ir 1999 m liepos 4-ąją.

„Negaliu patikėti, kad praėjo 25 metai ir jie vis dar tinka“, – po įrašu rašė garsus vyras.

Ryškus violetinis kostiumas ir prie kūno prigludusi suknelė su gėlių akcentais atrodo lygiai taip pat, kaip ir prieš 25-erius metus dizainerio Antonio Berardi kurta apranga, kurią Beckhamai vilkėjo savo didžiąją dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių