Dainininkė S. Milinytė gavo prestižinį apdovanojimą

  • Teksto dydis:

Los Andžele gyvenanti Simona Milinytė švyti: ji sulaukė ypatingo įvertinimo – buvo pakviesta tapti nacionalinės lyderių asociacijos nare, o antradienį sulaukė garbės rašto už išskirtinius pasiekimus.

Šią savaitę skausmingą išvaržos operaciją iškentusi dainininkė jai labai džiugia žinia pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

Simona šiemet baigė teisės mokslus ir tapo sertifikuota nukentėjusiųjų advokate, galinčia dirbti ir su liudytojų apsaugos programomis. Už geriausius pažymius universitete ji buvo pakviesta tapti nacionalinės lyderių asociacijos nare, kurioje yra labai nedaug žmonių.

„Tik labai pasižymintys JAV universitetuose mokiniai gali būti pakviesti į šią sąjungą! Nepaprastai smagu, kad patekau į lyderių asociaciją. Juolab kad reikėjo ir rekomendacijų, lankyti kursus, – laiminga rašė Simona. – Malonu, kad mano pastangas pastebi ne tik karjeroje ir muzikoje, tačiau ir moksle. Pagaliau atsipirko visos mano visas laikas, praleistos šventės, bemiegės naktys, praleistos prie knygų ir darbų!“

Simona buvo atrinkta iš tūkstančių gabių JAV studentų, todėl tik gavusi raštą galėjo pagaliau patikėti šia žinia.

„Sveikiname, esate 2016-ųjų Prezidento garbės sąraše dėl ypač aukštų pažymių ir išskirtinių pasiekimų moksle“, – buvo rašoma laiške Simonai.

„Kartą per mėnesį nacionalinėje lyderių asociacijoje lankosi garsūs aktoriai, sportininkai, dainininkai, kūrėjai, milijardieriai. Labai džiaugiuosi, kad buvau įvertinta“, – rašė Simona.

„Facebook“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S.k

S.k portretas
Kiek ,,zurnalistams,,sumoka uz sitokius sudstraipsniu, uzsakytus jos mamos

petras

petras portretas
kažkokia šaraškino kontora baigta,čia gi net ne diplomas,beje,kodėl nuotraukoje ir apostilė,ir "mokslo įstaigos"pavadinimas užtušuoti?matomai,kad milinytė tylėtų,pedofilų klanas nusprendė jai palengvinti gyvenimą užjūryje...mergiotė net nesupranta,į kokį š.ji yra įsivėlusi..

DJ

DJ portretas
Svekinimai ! ir tykesimes, kad naujoji Lietuvos valdzia paviesins tavo brolio zudikus ?!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių