Dar viena muzikos superžvaigždė ragina amerikiečius balsuoti už K. Harris

Praėjus savaitei po Taylor Swift pareikštos paramos demokratų kandidatei į JAV prezidentus Kamalai Harris, dar viena muzikos superžvaigždė – atlikėja Billie Eilish – paragino amerikiečius rinkimuose balsuoti už šią politikę. „Mes balsuosime už Kamalą Harris ir Timą Walzą, nes jie kovoja už teisę į abortus ir kontracepciją, už aplinką ir demokratiją“, – sakė B. Eilish kartu su savo broliu Finneasu įrašytame klipe, kuris paskelbtas instagrame ir tinkle X.

„Balsuokite, lyg nuo to priklausytų jūsų gyvenimas, nes taip ir yra“, – teigė 22 metų dainininkė. Kartu su broliu juos šiuose socialiniuose tinkluose stebi per 130 mln. vartotojų.

Demokratė K. Harris lapkričio 5 d. vyksiančiuose rinkimuose susirungs su respublikonu Donaldu Trumpu.

B. Eilish savo raginimą paskelbė antradienį, vadinamąją „Rinkėjų registracijos dieną“ – likus lygiai septynioms savaitėms iki rinkimų. Ši diena skirta priminti amerikiečiams pasitikrinti, ar jie įtraukti į rinkėjų registrą arba užsiregistruoti iš naujo.

Kadangi JAV registracijos prievolės nėra, piliečiai daugelyje valstijų turi specialiai užsiregistruoti, kad galėtų balsuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sita LGBTQ atmata mane vercia balsuoti uz respublikona TRAMPA.

Snarglė

Snarglė portretas
ta "žvaigždė" galėtų nuvykti į frontą pakelti karių kovinę dvasią

Flurona [TRUMP 2024]

Flurona [TRUMP 2024] portretas
"Už demokratiją kovoja" :D demokratija yra tada kai tik viena nuomonė yra leidžiama?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių