Jazzu: Donato pasirodymas yra vertas mažiausiai finalo trejetuko

Ketvirtadienio vakarą vykstantis antrasis „Eurovizijos“ pusfinalis į LRT klubą sukvietė būrį žiniasklaidos atstovų, LRT darbuotojų ir žinomų žmonių. Jie visi susirinko stebėti mūsų šalies atstovo Donato Montvydo vyksiančio šou. Tarp atidžiai stebėjusiųjų mūsų eurovizinį pasirodymą buvo ir muzikantas Aras Vėberis. Jis, kaip ir dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, D. Montvydo pasirodymui priekaištų neturėjo.

Po LRT TELEVIZIJOS laidos „Forumas“prie stebinčiųjų „Eurovizijos“ transliaciją LRT klube prisijungė ir Edmundas Jakilaitis su „tvarkiečiu“ Kęstu Komskiu, socialdemokratas Gediminas Kirkilas, ryšių su visuomene specialistas Mykolas Katkus.

„Viskas atlikta puikiai ir preciziškai. Pasirodymas buvo profesionalus ir tvarkingas. Nors man atrodo, tai tik mano subjektyvi nuomonė, kad Lietuvoje per nacionalinės atrankos finalą jis labiau tryško energija, impulsyvumu.

Galbūt čia jis buvo labiau susikaustęs, bet tai – natūralu, stovint prieš tokią auditoriją. Bet šiaip jokių priekaištų pasakyti nebūtų galima. Labai laukiau jo salto, ačiū Dievui, viskas pavyko puikiai – jis nepaslydo, nesuklupo. Vertinant bendrą kontekstą, jis tikrai yra vertas patekti į finalą, ir tvirtai tikiu, kad jis ten pateks“, – tikino A. Vėberis.

Jam antrino ir iškart po pasirodymo kalbinta dainininkė J. Arlauskaitė-Jazzu, šiemet buvusi nacionalinės atrankos komisijoje.

„Nuo pat pradžių buvo aišku ,kad šis pusfinalis – stipresnis, nei praeitas. Sakau visiškai nešališkai – Donato pasirodymas man asmeniškai yra vertas mažiausiais šių metų trejetuko. Kad ir kiek bestebėjau pasirodymų – Donatas man stipriausias pačia daina, subtilumu, užtikrintumu, modernumu. O labiausiai užvedė jo paprastumas ir įtaiga. Buvo taip gražu ir lengva! Žmogus nieko neįrodinejo – tiesiog taip gerai dainavo ir gyveno gyvenimą. Ačiū už šią naktį, Donatai!"



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
manau,kad viska lemia kaimynai.O mes ju neturime.Jie musu neremia.Tai ir laimejimo nebuvo ir nebus.Balkanu salis viena uz kita,o mus Pabaltijys pavydus kaimynam.

As

As portretas
Nesuprantu nejau si vista galvoja kad jos nuomone kam nors svarbi
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių