K. Ivanova – apie savo svajonę ir kasdienius iššūkius: labai svarbu žinoti, kada paspausti stabdį

Kiekvieną antradienį žiūrovus prie ekranų pritraukia TV3 laida „Miestas ar kaimas“. Šiandien išvysite ne tik seniai matytą atlikėją Grūdą, bet ir vasarą vestuves iškėlusį Soliarį. Tačiau, kurio vyro komanda pasieks pergalę smagiausių užduočių kupiname žaidime?

Dar viena žaidimo dalyvė – K. Ivanova. Nors K. Ivanova gimė Kaune, jau nemažą savo gyvenimo dalį – maždaug 13 metų – ji gyvena Vilniuje, ir būtent šį miestą laiko savo mylimiausiu.

Tiesa, daugelis neretai K. Ivanovą sieja ir su dar kitu Lietuvos didmiesčiu. „Kai man buvo 18 metų, iš Kauno net šešiems metams persikėliau į Klaipėdą – įdomu, kad mane iki šiol daugelis laiko klaipėdiete. Žinoma, dėl to tiek Klaipėda, tiek visas mūsų pajūris man yra labai artimas. Klaipėda man – lyg ramybės uostas. Tačiau, kai liko paskutinieji magistro studijų metai, jau ėmiau galvoti – o kur toliau? Klaipėdoje man trūko veiklos, todėl pasirinkau Vilnių“, – prisiminimais dalijosi K. Ivanova.

Šiandien moters grafikas yra itin įtemptas – ji ne tik vadovauja savo grožio salonui sostinės centre ir turi elektroninę parduotuvę, bet ir aktyviai koncertuoja su grupe „Kristal“. Būtent pastaroji veikla skatina keliauti po visą Lietuvą… Tad ko, ilgesnį laiką išvykusi iš Vilniaus, K. Ivanova pasiilgsta labiausiai?

„Labiausiai pasiilgstu savo namų – juk juos kiekvienas susikuriame taip, kaip mums geriausia. Galbūt todėl grįžti į namus man apskritai yra pats geriausias jausmas, koks tik gali būti. Taip pat man labai patinka sostinės senamiestis bei Vilniaus gatvė. Joje jau 10 metų turiu savo grožio studiją, o taip pat čia gausu mano pamėgtų vietų, kuriose – skaniausi blynai bei gardžiausia kava. Jei gyvenčiau kaime, man viso to trūktų“,  – atviravo K. Ivanova.

Pranešimo siuntėjų nuotr.

Tiesa, žinoma moteris neslepia – Vilnius, kaip ir visi didmiesčiai, taip pat turi savo trūkumų. „Iš kokio mažesnio miesto grįžus atgal į Vilnių, iškart įkrenti į chaosą – tave įtraukia didelis tempas, nuolatinis skubėjimas, savotiškos žiurkių lenktynės. Kartais reikia sustoti, o pabuvimas kitoje aplinkoje dažnai padeda bent kiek pailsėti. Suprantu, kad dirbti galėčiau visą parą, tačiau gyvenant mieste yra labai svarbu žinoti, kada paspausti stabdį“, – įsitikinusi K. Ivanova.

Todėl, nepaisant meilės sostinei, K. Ivanova iki šiol labai mėgsta leisti laiką ir kardinaliai kitokioje vietoje – savo močiutės kaime.

„Visuomet, kai per darbus pajaučiu, jog man reikalingas „restart“ mygtukas, iškart žinau, kad turiu važiuoti į kaimą ir pasėdėti po milžinišku ten esančiu kaštonu. Visą vaikystę praleidau kaime – nebuvo nė vienos vasaros mieste. Todėl man artimi ir visi kaimo darbai – ten įdėta tikrai daug energijos“, – pasakojo K. Ivanova.

Būtent todėl K. Ivanova vis dažniau pasvajoja ir apie nuosavą sodybą… Tad kaip atrodytų tobula sodyba pagal K. Ivanovą? „Miškas, vandens telkinys, medinis namukas ir pirtelė. Man svarbi ir lokacija, kad aplink nebūtų daug namų, gyventojų“, – sakė ji.

K. Ivanova, kaip ir jos sesuo Natalija Bunkė, visuomet atrodo ne tik pasitempusi ir elegantiška, bet kartu nesibaidanti ir jokio darbo. Ir, visgi, kuriai seseriai artimesnis miesto gyvenimas, o kuriai – kaimo?

„Mano sesuo yra ūkiškesnė – jai patinka pasikapstyti žemėje, sodinti gėles. Tuo tarpu aš esu labiau miesto žmogus – man patinka patogumas, komfortas. Tik poilsis man geriausias yra gamtoje. Kitaip atsipalaiduoti man nepavyksta. Todėl, jei noriu pailsėti, bet neturiu progos kažkur išvykti, vietoje ėjimo su draugėmis į miestą aš mieliau rinkčiausi pasivaikščiojimą gamtoje“, – pokalbį baigė ji.

„Miestas ar kaimas“ – antradieniais, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių