L. Gradauskienė apie komediją „Tarp mūsų, berniukų...“: viską apie juos žinau

  • Teksto dydis:

Nauja lietuviška komedija „Tarp mūsų, berniukų...“ visuose Lietuvos kino teatruose bus pradėta rodyti jau rytoj – pirmąją Naujųjų Metų dieną. Filmą jau matę žinomi žmonės negaili jam gerų žodžių, o kai kurie netgi sako, kad tai geriausia visų laikų lietuviška komedija.

„Tai iš tiesų geras filmas vakaro praleidimui, užsimiršimui nuo kasdienybės, nuo problemų. Puikiai aktoriai suvaidino, labai gerai atliko savo darbą. Buvo daug gerų epizodų, šmaikščių scenų. Buvo juokinga klausytis, kaip vyrukai kalbėjo latviškai. Labai rekomenduoju, labai linksmas filmas“, – po premjeros sakė futbolininkas Deividas Šemberas.

Žurnalistė Daiva Žeimytė filme atpažino daug gyvenimiškų situacijų ir temų, kurios būna paliečiamos kone kiekviename vyriškos kompanijos susibūrime. Jai ypač įstrigo scena apie moterį, žiūrinčią į veidrodį ir savo vyro klausiančią, ar ji yra stora ar ne.

Po premjeros žurnalistė, laidų vedėja Livija Gradauskienė buvo nusiteikusi šelmiškai. „Mano vyras irgi važiuoja su draugais žvejoti. Tiktai ne taip toli – į Mingės kaimą. Ir aš manau, kad tos kelionės būna panašaus gerumo, nes grįžta labai pavargę ir nieko nesužvejoję“, – šypsojosi ji. Livijos vyras Marijus Gradauskas į tai atsakė, kad svarbiausia procesas: „Filme irgi žvejybos buvo labai nedaug.“

Žinomi žmonės apie komediją „Tarp mūsų, berniukų...“:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių