Po botokso injekcijos – paralyžiuotas I. Swan veidas: įspėja kitas moteris

  • Teksto dydis:

33-ejų stilistė Ieva Swan pasidalijo gyvenimą apkartinusia asmenine patirtimi – po to, kai jai buvo atlikta botulino toksino injekcija, paralyžiavo veidą.

„Trečiadienį bus dvi savaitės, kai man suleido į smakrą botoksą. Jau dabar gerėja, tačiau pirmosiomis dienomis man paralyžiavo apatinę veido dalį ir viena pusė buvo pasvirusi. Tai šypsojausi ir kalbėjau tiesiog kreivu veidu“, – socialinio tinklo „Instagram“ istorijose pasakojo žinoma moteris.

Nors I. Swan sakė nieko dėl to nekaltinanti, tačiau, jos nuomone, procedūra buvo atlikta blogai. „Bet tai gali padaryti ir geri, ir blogi gydytojai“, – tarstelėjo ji.

Žinoma moteris pridūrė, kad dėl ją ištikusios bėdos konsultavosi su specialistais, kurie esą teigė, kad botulino toksino injekcija turėtų išsiskirstyti  per dvi keturias savaites ir veido funkcija atsistatyti.

„Tikiuosi, kad greitai aš vėl galėsiu normaliai šypsotis, nes dabar mano maksimalioje šypsenoje nesimato dantų. Aš anksčiau juokdavausi plačia šypsena, pilnais dantimis, kaip aš sakau, tai dabar kol kas dar man neįmanoma to padaryti“, – atviravo I. Swan.

Ji pasakojo, prieš šį nemalonų įvykį vykusi visai į kitą procedūrą, tačiau specialistai esą įtikino, kad jos smakrui reikia botulino toksino injekcijos. „Esu debilių debilė. (...) Bet gydytoja, kuri irgi leidžia botoksą, man pasakė, kad botoksas yra nuostabus dalykas, bet jis yra išrastas leisti į akių zoną, pykčio raukšlę, kaktą. O šioje vietoje – „red flag“ („raudona vėliava“) yra labai daug nervų ir suklysti yra labai labai žmogiška. Todėl daugelis specialistų į šią vietą net nedaro procedūrų, arba daro pasakydami apie šalutinius efektus“, – aiškino žinoma moteris.

Ji teigė, kad apie šalutinį efektą jos niekas neinformavo. Ir esą, jei būtų apie tai žinojusi, moteris nebūtų atlikusi tokios procedūros. „Ne iki galo turėjau savo nuomonę. Man buvo padaryta įtaka – gal socialinių tinklų, kad visi ten „badosi“. Nežinau, ką kaltinti. Save, tai tikrai turiu apkaltinti, kad esu durnių durnė. (...) Noriu savęs atsiprašyti, nes aš galvojau, kad turu labai aiškią nuomonę visais gyvenimo klausimais“, – atviravo ji.

I. Swan pabrėžė, kad botulino toksino injekcija gali būti reikalinga tik tada, kai problema yra labai rimta. „Nesidarykite tokių nesąmonių tada, kai neturite problemų. (...) Moralas toks: pagalvokite, ar jums to reikia“, – įspėjo žinoma moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

intelekto subjaurotos ispazintis

intelekto subjaurotos ispazintis portretas
nu jo kada nebuvai susileidusi to botokso tai kad esi durniu durne ne iskart matesi o dabar is tolo ir be vargo

Špricas \\\\\.../////

Špricas  \\\\\...///// portretas
Dabar dar žinomesnė ir kvaila.

Anonimas

Anonimas portretas
i Bityna geriau reikejo eiti paguleti dddd
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių