Po pranešimo apie didelius pokyčius – palaikymo banga „Šeškėms“

  • Teksto dydis:

Paskelbus apie tai, kad prodiuserio Egmonto Bžesko veiksmai galimai privertė grupę „69 danguje“ pakeisti pavadinimą ir pradėti naują karjeros etapą, apie situaciją pasisakė Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės.

Trečiadienį, gegužės 22 d., Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė ir Goda Sabutytė-Alijeva paskelbė apie didelius karjeros pokyčius.

Dainininkės pranešė, kad po dvidešimties metų grupę palieka Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Kitas didelis pokytis – grupės pavadinimas. Likusios grupės narės tęs veiklą kaip grupė „Šeškės“. Išplatintame pranešime grupės narės užsimena apie nesutarimus su grupės įkūrėju ir prodiuseriu E. Bžesku.

Socialiniame tinkle „Instagram“ palaikymą „Šeškėms“ išreiškė komunikacijos specialistas, laidų vedėjas Saugirdas Vaitulionis. Su bičiuliais viešėdamas Kretoje jis nusifilmavo automobilyje, kuriame garsiai grojo įvykių sūkuryje atsidūrusios grupės hitas „9 danguj“.

„Panos, linkėjimai! Palaikome – bus labai labai gerai!“ – įraše sakė S. Vaitulionis.

Palaikymą dainininkėms išreiškė ir plaukų stilistas, tinklalaidės vedėjas Ąžuolas Misiukevičius.

„Ne pavadinimo pasikeitimo reikia bijoti – pavadinimas daug nereiškia. Juk išlieka tos pačios asmenybės. Jūs tikrai nuostabios, nešate muziką. Visos esate labai skirtingos, bet vieningos savo charizma ir muzika. Pavadinimas – tai naujas gyvenimo etapas. Palinkėsiu toliau vystyti projektus. Man atrodo, atsidaro naujos durys į dar platesnius vandenis. Palinkėsiu daug meilės, stiprybės ir svarbiausia – kūrybos“, – sakė žinomas vyras.

LNK primena, kad grupės „Šeškės“ išplatintame pranešime buvo užsiminta apie tai, kad prodiuseris E. Bžeskas kontroliavo dainininkes, o naują etapą jos lygino su išsilaisvinimu.

„Suprantame, kad tokiu sprendimu galime sukelti suinteresuotų asmenų nepasitenkinimą ir, galbūt, net mūsų atvirą puolimą arba bandymus paveikti mūsų grupės veiklą užkulisiuose. Tačiau mes nebebijome! Mes – nebe naivios mergaitės, nebenorime būti tampomos už virvučių“, – sakė „Šeškės“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu

Nu portretas
bet "geri" tie palaikytojai! Kaip karnavale! Nors prisijuokėm!

palaikytojų tarpe vyrų nerasta

palaikytojų tarpe vyrų nerasta portretas
tik pedalai, gaidžiai ir agrastai

ir

ir  portretas
sukilo kikiliai i kova
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių