Stano apie kuriozišką situaciją automobilių stovėjimo aikštelėje: išsiverkiau dėl ateities

  • Teksto dydis:

Dainų autorius Stanislavas Stavickis-Stano – itin aktyvi ir ryški socialinių tinklų figūra, besidalijanti gyvenimiškomis, pamokančiomis, o kartais ir kurioziškomis situacijomis. Šį kartą – ne išimtis. Garsus vyras pasidalijo atsitikimu, kuris įvyko parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelėje. Tiesa, Stano aprašytą kuriozišką situaciją esame patyrę kone kiekvienas.

Istorija, sužavėjusia tūkstančius sekėjų, muzikos prodiuseris pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“.

„Išėjau iš sporto klubo ir nusprendžiau nusipirkti trąšų spygliuočiams. Vežimėlio nepasiėmiau. Nes, kaip minėjau, išėjau iš sporto klubo. Todėl per vieną alkūnę persimečiau 15 kg maišą, ir per kitą.  Kasoje sėkmingai atsiskaičiau, vėl persimečiau maišus, nuėjau prie automobilio, atsirakinau bagažinę (su rakteliu atsirakina), įdėjau maišus. Atsisėdau į vairuotojo vietą, ištiesiau ranką užvedinėti automobilį ir... Nėra raktelio“, – pasakojo S. Stavickis-Stano.

Toliau vyras teigė, jog grįžo prie automobilio bagažinės ir atsidarė ją, norėdamas ieškoti pamestų raktų.

Tačiau jų ten nebuvo.

Tuomet Stano nedelsiant pradėjo raktų ieškoti vairuotojo vietoje, o neradus ten, vėl grįžo prie bagažinės ir iškraustė ją.

Ir nesuvokiu, kas nutiko?

„Nėra. Vėl į priekį, pakėliau visus kilimėlius, visur po sėdynėmis sukišau ranką, patikrinau netgi bamperius. Nieko“, – situacija „Facebook“ platformoje pasakojo muzikai atsidavęs vyras.

Be to, iš parduotuvės išėję žmonės stebėjo, kaip Stano krausto daiktus iš automobilio, kuris, kaip teigė vyras, yra autobusiukas iš JAV, prikrautas įvairiausių daiktų.

Situaciją išvydę žmonės neliko abejingi ir padėjo muzikos prodiuseriui toliau ieškoti raktų, kuriuos jis, atrodo, neseniai laikė rankoje.

„Karšta. Aš kelis kartus pakartoju savo žygį iš parduotuvės link mašinos, kaip sakant, neataušusiais pėdsakais. Nerandu. Žmonės išsiskirsto. Aš lieku prie savo geldos. Ir nesuvokiu, kas nutiko?“, – apmaudą aprašė S. Stavickis-Stano.

Jis teigė, jog priėjęs sporto treneris pasiteiravo, kodėl vyras – nosį nukabinęs.

„Paaiškinu, tas pasižiūri į mane, į vairuotojo dureles, iš vairuotojo durelių spynos ištraukia raktą ir paduoda man. Aš atsisėdu ir vos neapsiverkiu vietoje, kaip taip įmanoma? Kas man, senatvė ateina?“, – šmaikštavo muzikos prodiuseris.

 

 

Jis pusę valandos ieškojo automobilio raktų visose transporto priemonės kampuose, o jie buvo itin matomoje vietoje, į kurią Stano žvilgsnis nekrypo.

Tuomet Stano sulaukė Marijono Mikutavičiaus skambučio su pasiteiravimu, ką veikė.

„Papasakoju „ką aš“. Jis žvengia. Po kelių minučių susitinkame studijoje, bet prakalbame gerą valandą. Ir man pasidaro ramu, nes Markas sugebėjo jam padovanotą gėlių puokštę per išsiblaškymą pamerkti vazone ir... įkišti į šaldytuvą“, – socialiniame tinkle „Facebook“ dalijosi dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ZMOGUI DEMESIO TRUKSTA VAT IR RASA VEJUS

kazkoks issiblaskes istyzelis

kazkoks issiblaskes istyzelis portretas
nu jo nuo durnumo vaistu nera o stanas durnas kaip bato aulas ne del uzmarsumo bet del to kad apie tai viesai net apsiseilejas pasakoja

malagis

malagis portretas
stanikas slaviskas,dar nenusprogai?Sirgai katik nepagydoma liga!Kaip poniat tovarisciau?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių