Sulaukęs 49 metų mirė legendinis didžėjus Tomcraft: jis labai laukė, kada galės groti

  • Teksto dydis:

Sulaukęs 49 metų mirė „Loneliness“ hito kūrėjas, didžėjus Thomas Brückneris, žinomas vardu Tomcraft, skelbiama britų žurnale „DJ Mag“.

T. Brückneris geriausiai žinomas dėl 2002 m. populiariausio elektro house hito „Loneliness“.

Liepos 16 d. atlikėjo socialiniuose tinkluose pasidalintame įraše šeima patvirtino, kad jis mirė. Mirties priežastis nebuvo atskleista.

Įraše buvo rašoma: „Sunkia širdimi norime pranešti, kad liepos 15-ąją mirė mūsų mylimas tėvas ir vyras. Mes amžinai nešiosime tave savo širdyse ir mylėsime, kol vėl susitiksime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomcraft (@tomcraftofc)

Vos prieš kelias dienas T. Brückneris pasidalijo Instagram įrašu, kuriame apibendrina savo didžėjaus rinkinį „Steinbruch Open Air“ festivalyje.

Mirusiojo draugas DJ Westbam „facebook“ įraše rašė, kad vos prieš dvi savaites grojo kartu su T. Brückneriu.

„Kalbėjausi su juo prieš tris dienas. Jis sakė, kad gydosi nuo gripo, bet atrodė geros nuotaikos. Tomui nauja muzika pasirodė fantastiška ir jis labai laukė, kada galės groti su mumis visais „Rave The Planet“. Kaip dabar žinome: taip neturėjo būti. Tai tikrai širdį verianti žinia. Ilsėkis ramybėje broli“, – rašė draugas.

Užuojautą reiškė ir garsusis DJ SASH. Jis savo instagramo paskyroje rašė: „Aš tiesiog negaliu tuo patikėti. Jis atrodė toks sveikas. Per pastaruosius porą mėnesių kartu dalinomės tiek daug scenų. Ilsėkis ramybėje.“

DJ karjerą T. Brückneris pradėjo 1994 metais Miunchene, kurdamas techno ir progresyvaus trance stilių derinį. Jo debiutinis kūrinys „This Is No House“ buvo išleistas 1995 m.

1996 m. jis susipažino su savo ilgamečiu bendradarbiu Eniacu, su kuriuo kartu sukūrė tokius kūrinius kaip „Viva“, „Prozac“, „Silence“ ir „Loneliness“.

Tomcraft tęsė DJ karjerą ir kūrė muziką, grojo 1,3 mln. žmonių Berlyno meilės parade 2003 m., taip pat daugybėje festivalių ir klubų visame pasaulyje. Jis išleido keturis albumus, iš kurių paskutinis buvo 2007 m. „For The Queen“. Naujausias jo singlas „Rude Place“ buvo išleistas kovo mėnesį.

Tomcraft kūrinys „Loneliness“:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių