A. Švilpauskas: televizija baigėsi, gyvenimas – ne

  • Teksto dydis:

Populiarusis radijo ir renginių vedėjas bei atlikėjas Arnas Švilpauskas šiuo metu – ant bangos: kaip pats sako, turi daug veiklos: renginių, koncertų, o išėjęs iš darbo televizijoje – ir laiko idėjų įgyvendinimui.

Viena jų – karščiausia muzikinė naujiena, kurią Arnas su malonumu pristato savo klausytojams. „Daina labai gražiu pavadinimu: „Aš patikėjau Tavim“. Ji pasakoja apie dviejų žmonių santykius, apie tai, kai pasitiki žmogumi ir su juo pradedi kurti ateitį, viskas klostosi labai gerai: svarbu tikėti ir pasitikėti“, – dainos mintį atskleidė Arnas.

Ši daina – jau trečioji dainininko repertuare, kurią parašė „žemaitukas“ Linas Vaitkevičius. „Pirmosios dvi Lino rašytos man dainos itin mylimos klausytojų, grojamos radijo, tad labai tikiu, kad ir šis kūrinys palies kiekvieno klausytojo širdį“, – vylėsi atlikėjas.

Dainai „Aš patikėjau Tavim“ vaizdo klipą ir vėl sukūrė dainininko bičiulis ir kolega radijuje – kompozitorius Valdas Kabutavičius. „Aš visiškai pasitikiu Valdu: mudviejų požiūriai sutampa, tad vaizdo klipas rudens spalvų fone gimė lengvai ir be jokios įtampos“, – pasakojo žinomas vyras.

Paklaustas, kaip jaučiasi išėjęs iš darbo televizijoje, galbūt trūksta veiklos ar savęs įprasminimo, Arnas nusišypsojo: „Pasakysiu vieną paprastą dalyką: televizija man šiuo metu baigėsi, bet gyvenimas – ne. Dabar kaip tik intensyviai ruošiuosi vienam didžiausių viešų savo solinių koncertų, pavadinimu „Vakarėja“. Jo metu skambės ir naujos, ir visų pamėgtos senos geros dainos. Taip pat jaučiu itin didelį jaudulį ir atsakomybę, nes netrukus ketinu įrašyti pirmą savo karjeroje duetą“, – būsimus planus atskleidė dainininkas, tačiau asmens, su kuo ketina įrašyti pirmąjį bendrą kūrinį, kol kas neviešina.

A. Švilpauskas – „Aš patikėjau Tavim“:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Geras ir idomus zurnalistas

Geras ir idomus zurnalistas portretas
Galejo likti televizijoje.Tu dainuojančiu ir be jo užtenka .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių