A. Bilotaitės sūnus atsidūrė ligoninėje: gavome skaudžią pamoką

  • Teksto dydis:

Šokinėdamas ant batuto susižeidė vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės sūnus.

Ministrė apie tai pranešė savo feisbuko paskyroje.

„Batutai yra tapę neatsiejama mūsų vaikų gimtadienių ir laisvalaikio dalimi“, – rašė A. Bilotaitė.

Vidaus reikalų ministrė pasakojo, kad sūnus Benas su draugais šventė gimtadienį šokinėdami ant batuto.

„O nutiko taip: dvi operacijos, dvi paros reanimacijoje, lūžusi ranka, pažeista arterija… laukia ilgas gijimas. Mes gavome skaudžią pamoką – daugiau niekada jokių batutų.

Taip, teko girdėti apie traumas, kurias vaikai patiria taip pramogaudami. Bet juk visada galvoji, kad tavo vaikams taip nenutiks... Kad pripučiami batutai nėra tokie pavojingi…“ – pažymėjo A. Bilotaitė ir prisipažino, kad svarstė, ar verta dalintis šia skaudžia patirtimi viešai.

Saugokime savo vaikus ir džiaukimės gyvenimu būdami sveiki!

„Galiausiai nusprendėme, kad verta, jei tai padės apsaugoti nors vieną vaiką“, – atviravo politikė.

„Po operacijos Benukas man uždavė klausimą, ar žinau, kas yra geriausia dovana. Ir pats atsakė, kad tai – gyvenimas! Saugokime savo vaikus ir džiaukimės gyvenimu būdami sveiki!

Noriu nuoširdžiai padėkoti Santaros klinikų medikams: Mindaugui Jasiukevičiui, Jolantai Labanauskienei, Ilonai Taluntienei, Birutei Vaišnytei, Kiprui Jauniškiui, Robertui Breiviui, Ilonai Dockienei, Editai Jusienei, Olgai Petrovai, Vilmantai Burokienei, Irinai Mežinskis, Odetai Ulvydienei, Sauliui Strekui ir Rasai Abelytei! Taip pat didžiulis ačiū slaugytojoms, kurios rūpinasi mūsų Benuku“, – medikams dėkojo A. Bilotaitė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Kai nebrendyla virs 40 metu mocia tampa ministre,ne tik kaulai vaikui luzta,ir Lietuva stekenama.Toks konservdegeneratu kontingentas,atsitiktinai i valdzia papuoles.

Ripley vs. Alien Queen

Ripley vs. Alien Queen portretas
Vaizdelis apie Bilotaite

Kur Šakalienė su vaikų teisių komanda?

Kur Šakalienė su vaikų teisių komanda? portretas
Čia gi akivaizdi vaiko nepriežiūra, privedusi iki pavojingos traumos. Konfiskuoti kuo greičiau vaiką ir parduoti į Naująją Zelandiją, arba Italiją!
VISI KOMENTARAI 68

Galerijos

Daugiau straipsnių