Debatuose A. Zuokas su bendražygiais prisistatė neįprastai: ant galvų užsidėjo kartonines dėžes

Antruosiuose LRT Seimo rinkimų debatuose „Laisvės ir teisingumo“ partijos atstovai su lyderiu Arūnu Zuoku priešakyje prisistatė neįprastai – su kartoninėmis dėžėmis ant galvų.

Į žiūrovus kreipęsis A. Zuokas prakalbo apie visuomenės susvetimėjimą, atsakomybės stoką ir baimę.

„Mano ID numeris – 0302. Mūsų visuomenė susvetimėjo, nes valdžia kalėjimo tvarką, kur kaliniai vadinami numeriu, o ne vardu ir pavarde, perkėlė į mūsų kasdieninį gyvenimą. Šiandien valdžia ir jos institucijos mus vadina skaičių kombinacijomis – asmens kodas, kliento kodas numeris banke ar tiesiog kita skaičių seka. Ir niekas į mus nebesikreipia vardu ar pavarde, tik numeriais“, – LRT televizijoje antradienį teigė A. Zuokas.

„Skaičiai neutralūs – tai tariama pseudo lygybė, kur nelieka mūsų išsilavinimo ir, aišku, gyvenimo pasiekimų – nelieka žmogaus kaip asmenybės“, – kalbėjo kandidatas į Seimą.

Seimo rinkimai vyks šių metų spalio 13 dieną.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pelėda

Pelėda portretas
Vis tie patys braunasi į seimą. Matyt ,niekur geriau neranda.

.

. portretas
ar jie neapsiriko su pasaukimu? gal jiems performansus rengti, o ne i politika? jau Zuokas dare performansa: su sarvuociu per padeveta automobili pervaziavo, matyt nebesulaukia merystes, tai nors televizijoj pasirodo. zinoma, mero elgesys visai kitaip skamba -net i antraeiliu laikrasciu uzkaborius gali patekti...

Rita

Rita portretas
Labai teisingai išsakė ir aiškiai parodė, šaunuoliai! Būtent taip ir yra, žmonės paversti Lietuvoje tik statistiniais skaičiais...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių