G. Landsbergis kalbėjo su Izraelio užsienio reikalų ministru: civilių gyvybės turi būti apsaugotos

Lietuvos diplomatijos vadovas Gabrielius Landsbergis skambučio Izraelio užsienio reikalų ministrui Eli Cohenui metu išreiškė visišką solidarumą su prieš „Hamas“ teroristus kovojančia valstybe.

„Skambučio Eli Cohenui metu išreiškiau visišką Lietuvos solidarumą su Izraeliu. Izraelyje, kaip ir Ukrainoje, teroristus ir už jų stovinčiuosius gali nugalėti tik vieningas frontas. Taip pat pabrėžiau, kad civilių gyvybės turi būti apsaugotos, įkaitai paleisti, o pagalba turi pasiekti tuos, kuriems jos reikia“, – socialiniame tinkle X rašo G. Landsbergis.

ELTA primena, kad po spalio 7 dieną „Hamas“ įvykdytų pražūtingų teroristinių išpuolių Izraelio pietuose, per kuriuos žuvo daugiau kaip 1,4 tūkst. žmonių, Izraelis ėmėsi atsakomųjų veiksmų – įvedė Gazos Ruožo blokadą ir bombarduoja teritoriją iš oro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodel

Kodel portretas
Pasaulis verkia del keliu taikdariu zuties nes jie buvo zmones o palestinieciu tukstanciu zutis nesvarbi tai jie jau ne zones

dušanski pasekėjai

dušanski pasekėjai portretas
Kai išžudyti 40 000 Palestinos vaikų ir moterų, šitas... kažką peza apie apsaugojimą?

dėl Donbaso ...

dėl Donbaso ... portretas
tai rusofašistų kaltė , tai jų godumas atplėšt nuo nepriklausomos Ukrainos jiems absoliučiai nepriklausančią Donbaso sritį privedė prie aukų Donbase. Ir arkliui aišku,kas bus Kazanės totoriams užsimanius atsiskirt nuo rusijos ,taip kad nėr či ko fašistinių kacapų teisint ir dėl Krymo ir dėl Donbaso ,ir dėl Lugansko atplėšimo . Gėda
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių