I. Šimonytė kviečia varžovus paraginti žmones dalyvauti referendume dėl pilietybės

Grįžti į straipsnį

vardas

vardas portretas
šita chamė ir prieš keturis metus nuolat vapėdavo apie moralę ir pareigas, tačiau iškart po rinkimų dingo ir tas, ir tas. dabar - vėl rinkimai, ir vėl tie patys pezalai apie moralę ir pareigas.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Tie lietuviai kurie atsisake Lietuvos pilietybes ir prieme kitos, jie jau isdave Lietuva, sekmes bunant kitos salies pilieciu, tie kurie turi lietuvisku saknu ir nori buti Lietuvos pilieciais, prasom, atsisako kitos salies pilietybes ir tada galetu gauti Lietuvos, o apie dvieju saliu pilietybe net kalbos negali buti, tipo gyvensiu uzsienyje ir balsuosiu, spresiu kaip gyventi likusiems Lietuvoje, o jeigu man ten nesiseks grysiu i Lietuva, o jeigu lietuvoje bus blogai vaziuoju atgal. Cia butu kazkas panasaus jeigu vyras noretu tureti 2 zmonas viena Lietuvoje, kita uzsienyje, gal ir ta iteisinam?

vagilka kur mūsų tavo pavogtos algos ir pensijos

vagilka kur mūsų tavo pavogtos algos ir pensijos portretas
tavo likimas amsterdamo viešnamiuose

iniciatorė to-

iniciatorė  to- portretas
Seimunė Dalia Asanaviwiūtė. Išreikškit savo nuomonę jos profilyje. Per TV jiteigė, jog jeo nebus 2pilietybęs, mes prarasim 100 000 lietuvių. DE.bile. Lietuviai TIE, kurie NEIŠDUODA Lietuvos.

to-AsPrieš 1 dien

to-AsPrieš 1 dien portretas
Nedemonstruok VISIEMS, kad esi liginis ir NEPAGYDOMAS. Dingai iš Lietuvos ir toliau čiulpok birkas(kaip išsireiškei) užsienečiams. O nenurodinėk-KAIP mums Lietuvoje gyventi, ką darytik!!! Tokie debilai iš išrinko Laisvūnų partiją //////

to-NuomonėPrieš 1 dieną

to-NuomonėPrieš 1 dieną portretas
VISAI neimk biuletenio!!! NepadarykmDIDŽIULĖS klaidos. Jei neimsi- pritrūks balsų ir referendumas bus NEĮVYKĘS kaip ir praeitą kartą.' Jei paimsi, nors ir išmesi- bus kaip prabalsavęs. Bus daug debilų, balsavusių UŽ ir tavo paimtas biuletenis bus priskaičiuotas prie visų, pakaks balsų. Nes kad jį paėmei, reiškia-dalyvavai, bus pažymėta žurnale.

to-nekibkit i gerkle

to-nekibkit i gerkle portretas
NERAŠYK marazmų. Visi ištremtieji lietuviai GRĮŽO į Lietuvą. Grįžau ir aš ir brolis. Tėvai, broilis, močiūtė atgulė ten, parvežti palaikai. Negrįžo, negrįžta TIK rašos gerbėjai. TIK. Taip kad NEPŪLIUOIK čia.

to_Referendumas

to_Referendumas portretas
Sorry dėl grubių klaidų :( Norėjau ištaisyti, o netyčia nuspazudžiau- ,,komentuoti'' :(

To-referendumas

To-referendumas portretas
ir dabar pase 5ra6oma tautubė, jei pageidaujat. Aš pageidavau-LIETUVĖ. Bet gal jūs teisus, turi PRIVALOMAI tai įrašyti.

to-21 i lietuva gryz daug lietuviu is viso pasaulio ir busim

to-21 i lietuva gryz daug lietuviu is viso pasaulio ir busim portretas
O KAS dabar lietuviams TRUKDO grįžti į Lietuvą???????? Grįš , atsisakys SVETIMOS šalies pilietybės ir GAUS Lietuvos. Jokų problemų. Be to-NIEKAS išvykusių svetur NEVERTĖ atsisakyti Lietuvos pilietuvės, SAVO noru jos atsisakė NIEKO NEDUODAMI Lietuvai, nori naudotis jos lengvatomis, sėdėti ant 2 kėdžių/ NE tokiems ,,Перекати-поле''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to-NE LR KOSTITUCIJOS DARKYMUI

to-NE LR KOSTITUCIJOS DARKYMUI portretas
Juk LIetuvą valdo KGBitų palikuonys-Чмиль Виктория Викторонеа- KGBisto ir gyvo Чмиль Виктора Ивановича dukra ir ,,legendinio'' tankisto Чмиль Иванo anūkė. Apie jo ,,didvyriškumą '' rašė A.Rusteika. Buvo ir visas straipsnis iš seno laikkračio. Jos pirmas vyras rusas Широв Алексей.Jos pirmi 2sūnūs su rusiškais varsais yra priėmę rašos pilietybę-taip komentavo žmonės. Nemanau, kad melavo, nes žino-kas būtų jiems už šmeižtą. O armoškaitė-GALIMAI туе KGB General-majoro Anzelmo Armonbno anūkė. Googдe įrašykit ,,Anzelmas Armonas -KGB veikla'' ir išmes straipsnius. Man jų fizionomijos panašios kaip 2 vandens lašai. Viešai jai uždaviau klausimą- ,,Ar tai tavo senelis?''. JI nieko neatsakė, o užblokavo mane. Neatsakymas-IRGI atsakymas. Matyt neveltui ji kvietė IT specialistus iš pa.Rašos ir baltarusijos.

to-As

to-As portretas
Debiliuk (-kė) KAS iš išvykusių svetur apgaulė atimė pilietybę???? SAVO noru jos atsisakę, Lietuvos IŠDAVIKAI,. GYDYKIS. Nors tokiems niekas jau nepadės .

Būti stebėtoju, nereiškia ateiti ikr sėdėti.

Būti stebėtoju, nereiškia ateiti ikr sėdėti. portretas
Kreiopkitės į Miesto, gyvenvietės Rinkimų komisijos Pirmininką. Sužinokoite-kas jis ? Išduos pažymėjimą ir kortelę, kurią turėsit pristatyti Rinkimų apylinkės pirmininkui (žkei)

Kas galit,

Kas galit,  portretas
BŪKIT stebėtojais Referendume ir VISĄ dieną. Kitaip gali būti balsų klastojimas. Buvau per praeitus rinkimus ir nuo 8 val.ryto iki pat pabaigos-4 val.nakties, kol visi balsai buvo suskaičiuoti, , registruoti, užplombuoti. Tik trumpam išėjus pavalgyti. Buvo pažeidimai, buvo dalinami biuleteniai BE anspaudo ir t.t. Pažeidimai buvo pašalinti. Bandė mane išsiųsti į kiotą balsavimo punktą-nepavyko :) :) NEBŪKIT abejingais, vien balso atidavimo nepakanka.

NIEKAS

NIEKAS  portretas
NEVERČIA Lietuvos piliečius atsisakyti Lietuvos pilietybęs, net būnant svetur. NIEKAS. Atsisakę-Lietuvos IŠDAVIKAI. JOKIOS jiems 2 pilietybės !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TIK Lietuvos priešai

TIK Lietuvos priešai portretas
gali žymėti TAIP. TIK.

VISI

VISI portretas
paskaitykit LR Konstyitucijos straipsnį. Tam Google įrašykit- LR Konstitucija 12str. Dabartiniame Referendume išimtas sakinys- ,,..niekas negali būti kartu Lietuvos Respublikos ir kitos valstybės pilietis.''. Gudruoliail, NIEKŠAI. KATEGORIŠKAI-NE referendume įrašytam naujam 12str. BE to sakinio.

to-faktas

to-faktas portretas
Jei ateis, bŪTINAI balsuos PRIEŠ 2, 3, 4 pilietybę. Savo noru atsisako Lietuvos pilietybęs, o paskui nori turėti ją ir kitos Valstybės??? NE tokpiems IŠDAVIKAMS. Tuoj ir visi atbėgėliai iš Sirijos, Afrikos, pa.Rašos, baltarusijos reikalaus jos. Geriausia-NEimti biuleteniop dėl Refererendumo ir VĖL pritrūks balsų ir jis bus pripažintas NEĮVYKUSIU< kaip ir per praeitus Prezidento rinkiimus ir referewndumą. O tai yra DAUG nemčstančių debilų, kurie balsuos UŽ, neva vaikai užsienyje. Tai Lietuvos NAIKINTOJAI.

Faktas

Faktas portretas
Tėvynę mylintis tautietis ateis į referendumą ir neraginamas.

Ateisiu vien tik tam kad pažymėčiau biuletenyje

Ateisiu vien tik tam kad pažymėčiau biuletenyje portretas
„NE“!

būtinai

būtinai portretas
dalyvausiu ir be raginimų, ir pasakysiu NE.

skaitytojas

skaitytojas portretas
Nu du jau aisku kas uz ka ,,Zalimas siknaskyles valys ir garbins ,o Simonyte joms suteiks pilietybes ,,,nu ka kiti ???

Pil.

Pil. portretas
Davai varyk i Ukrainą,čia Lietuvoje tu nereikalinga,tai daugumos žmonių nuomonė.

Dalyvausime

Dalyvausime portretas
tik už vieną Lietuvos polietybę. Neturi būti dešimt pilietybių su viena tautine tapatybe. Viską nori sumaišyti , sujaukti ,kad žmones negalėtų atskirti kur kas esą.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Labai nustebino ir nuvylė Premjerės kreipimąsis. Nebuvo jokio nagrinėjimo, kaip daiugiapilietybė paveiks Valstybės interesus, visai aišku, kad bus suniekinta pilietybės teikšmė, prasidės masinis prisiėmimas kitų šalių pilietybių, diskredituota priesaikos esmė, vadinamieji saugikliai yra visiškai nepatikimi. Ar mums reikia piliečių, atsisakiusių visų įsipareigojimų Lietuvai ir prisiekusių kitoms šalims?Lietuvos geopolitinė padėtis, istorija, pavojai neleidžia žaisti pilietybe.Geriausia- neimti referendumo biuletenio.

girdėjau komentarą

girdėjau komentarą portretas
neapsigaukim, nes mums pudrina smegenis, kad balsuosim už ar prieš daugybinę pilietybę, TAČIAU, pasirodo lapelyje bus suformuluotas klausimas ar mes pritariame, kad šį konstitucinį įstatymą spręstų seimas!!! Jei bus nubalsuota UŽ, DABARTINIS seimas ko gero suspėtų priimti mims nežinomą variantą. Tai SPĄSTAI nenuovokiems. Tokius dalykus turėtų spręsti TAUTA referendumu, o ne susikompromitavęs seimas prakišinėti neaišku ką. Būkime budrūs.

As

As portretas
Pilietybe bus padalinta ukropam -"karo didvyriam" , kurie istikimai balsuos uz konservatorius, bet nebus grazinta tiems kas gime ir augo Lietuvoje bet isvaziavo dirbti i uzsieni , ir is kuriu apgaulia pilietybe buvo atimta.

NE LR KOSTITUCIJOS DARKYMUI

NE LR KOSTITUCIJOS DARKYMUI portretas
Neišduokite mūsų gimtos šalies, mūsų protėvių žemės.Jie šimtmečius krauju laistė. Valdantiesiems reikia įpilietini per 200000 ruskių ir baltarusių, kuriems duota užduotis.

Kam

Kam portretas
ta pilietybė kažkam, jei valdžia vis gąsdina, kad rusai puls?

Jonas

Jonas portretas
ne ,ne ,ne ir dar karta ne!!!!

Šimonytė yra politikos lavonas

Šimonytė yra politikos lavonas portretas
Jis sūnėnams trūksta naujų žydų subinskylių, todėl ir ragina dvigubų pilietybių pridaryti. Alperovičius viešai davė žodį, kad žydai atgavę tiras visi išvyks iš Lietuvos. Jų daug išvyko. Nes Lietuvoje už dyką jų parazitų niekas nelaikė. Dabar jie prisigalvoja aferų ir susilaužė atgal. Šita iškrypėlė Šimonytė dar per valdymo kadenciją nuo 2008 m išdalino naujas kompensacijas žydams vietoje to. Kad jie skolingi Lietuvai dar nuo 17 amžiaus, užmiršo. Žydų skolos Lietuvai didžiulės. Todėl dabar atidirbs Šimonytės sūnėnai Austėjos vaikai ir Valinskų išsigimę vaikai ir anūkai bei kiti žydai. Bus naudojami kaip ir visada Lietuvoje: ūkiuose prie sunkių darbų ir prostitucija. Bus aptvartise zonose laikomi ir dirbs kol atidirbs už skolas. Tuo ir baigsis tis dvigubos pilietybės. Abramovičiui su jo išsigimusiais vaikais taip pat. Mirs lėtai, prieš tai atidirbs. Lietuvos naudai.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Pats turiu dvi pilietybes: pirmoji – ne Lietuvos, o mano gimtosios šalies. Anais laikais, kai teko kreiptis dėl Lietuvos pilietybės, nes savo gyvenimą susiejau su Lietuva, buvo mintis atsisakyti pirmosios pilietybės. Vis dėlto pasilikau ją, kad būtų patogiau panorėjus nuvažiuoti į savo gimimo šalį. Dabar tokios būtinybės nėra, nes Europoje beveik neliko sienų. Ar reikia įteisinti galimybę turėti kelias pilietybes? Žmogui – patogu, nes ir vienoje, ir kitoje šalyje turi vienodas teises, bet žinoma, ir pareigas toms valstybėms. Paprastai žmogus „nesiplėšo“ tarp dviejų valstybių – tiesiog stipriau esu susijęs su ta šalimi, kurioje nuolat gyveni, dirbi ir t. t. Kita šalis yra tik kilmės (gimimo), kur likę giminės, draugai ir pan. Stebiu internete, kaip išvykę lietuviai nenori atlikti privalomosios karinės tarnybos Lietuvoje, nors yra tik Lietuvos piliečiai, bet gyvena užsienyje. Taigi įdomu, kaip būtų sprendžiamas šis dalykas, jeigu asmuo turėtų dvi pilietybes?!

MES PRIEŠ !

MES PRIEŠ ! portretas
ciniški egoistai, ieškodami riebesnio kąsnio, išdavė Lietuvą, kai ji tapo laisva ir reikėjo daug darbo ją pakelti. O dabar nori naudotis mūsų gėriu. Kas jums, parazitai, neleidžia atsisakyti svetimos pilietybės ir grįžti į taip "mylimą" Lietuvą ?

NE dvigubai pilietybei

NE dvigubai pilietybei portretas
svetimšaliai, nemokantys mokesčių Lietuvai, man gyvenimo nereguliuos !

Šimonyte,

Šimonyte, portretas
Ar tavo pagaidinti sūnėnai to prašė? Nori daugiau pyderų žydų į Lietuvą įvežti? Neišdegs.

i lietuva gryz daug lietuviu is viso pasaulio ir busim vel ,

i lietuva gryz daug lietuviu is viso pasaulio ir busim vel , portretas
Kuo mes blogesni uz zydus,irgi norim dvigubos pilietybes,todel balsuokim uz pilietybe ,kaip gaunas zydai gauna lietuvos pilietybe o lietuviams neduoda,tad balsuokim uz pilietybe visi kartu,

REFERENDUMAS

REFERENDUMAS portretas
Ne del pilietybes turi buti daromas ,o del KGB ARCHYVU ATIDARYMO,Ir dar kartu su referendumu del TAUTYBES rasymu tiek asmens korteleje tiek pase,bus pilnai aisku kas zmogus yra ar ukrainietis ar rusas ar baltarusas.Dabar pilna rusu kuriu Ukarainoje buvo daugiau nei milijonas apsimetanciu ukrainieciais.kokia cia antra pilietybe ,jokiu budu nereikia uz tai balsuoti,kategoriskai.

Onė

Onė portretas
Tai kas iš to tada išimties tvarka bus suteikiama tam ir anam tipo kaip nusipelniusiems,tai dar didesnė proga įlįsti visokiems parazitais,o jei bus legalu nereikės tuo spekuliuoti,geriau jau įteisinta tvarka o ne nusipirkta

Anonimas

Anonimas portretas
abejotinas pasirinkimas. turintis dviguba pilietybe ,bet kuriuo met gali atsisakyti ginti Lietuva. is esmes tai reikaling norintiems bet kuriom kryptim keliauti- jei vienos pilietybes negali panaudoti( gal vizos reikia) tai pasinaudosi kita. ir kodel taip stumiamas tas klausimas? nori buti pilietis- na grizk Lietuvon, na islaikyk ta kalbos egza, juolab jis nesunkus, ir pateikus prasyma gausi pilietybe. dabar toks ispudis- norima turet atsargine kede- jei vienoje per "karsta" greitai greitai peraesti kiton?

Ko Šimonytė siekia?

Ko Šimonytė siekia? portretas
Prancūzijoje jau prancūzų beveik neliko. Ar to pačio siekia ir Šimonytė, kad Lietuvoje lietuvį su žyburiu ieškotum? Jau panašią padėti turime....

Evil

Evil portretas
Jokios demokratijos eu neliko seniai, kaip ir pas amerikosus jos nebuivo nera ir nebus. Todel apie tai tik pasvajoti. Kas liecia dviguba pilietybe, tai jos negali buti is principo, nes tu arba esi pilietis tos valstybes oir ne kitos, arba tu nesi nei vienos valstybes pilietis. Kaip sakoma kas tinka viskasm, netinka niekam.

....../

....../ portretas
Tu matai . Vis neturi laiko ir neturi laiko priimti , o čia ėmė net kelis laiškus parašė ir paprašė... Kažkaip neatitinka jos charakterio: " jei nepatinka išsirinksit po 4 metų " . Tegul pateikia laiškų originalus kaip įrodymą ,kad Šimonytė PASIKEITĖ, nors ... geras planas .. . Iškepti naujieji lietuvaičiai įsikuria KURIOJE NORS VALSTYBĖJE ir nubalsuoja už visuomenines lytis , konvencijas , Landsbergių BENDRUOMENĘ . Mes tikrieji lietuvaičiai mažuma tampam, beteisiai ir viskas pagal demokratiją vyksta... Šimonike, durnių ieškai.... Pilietybėm NE

Taigi

Taigi portretas
Šimonytė - protinga, todėl ir kitus kviečia protingai pasielgti.

Faktas

Faktas portretas
......... Žinoma, Šimonytės raginimas dalyvauti referendume dėl pilietybės Kremliaus šunaujai, kaip rakštis sėdynėje. Jų tikslas - Lietuva be lietuvių. Ne veltui sovietiniai okupantai trėmė lietuvius, palaisvindami vietą įsikurti rusų kolonistams.

Kaipgi

Kaipgi  portretas
Mes gyvenam lietuvoje, o už mus sprendžia amerikonas, vokietis, anglas, lenkas, vengras, slovakas, izzraelietis, arabas, švedas, danas, gruzinas, armėnas .... Žemę valdo ne lietuvoje gyvenantis, o už jūrų marių ir sako - čia tau vietos nėra.....

Pilietis

Pilietis portretas
Kokia dar dviguba pilietybe- kas galit ir turit kur, bekit palike ta lietuviška pasa

v

v portretas
Po to ka leidzia šita švedu šudbankiam išdarinet kas metus dvigubina sąskaitos mokestį dar drįsta aiškint čia likusiem žmonem, Važiuok tu su tais šudbankiais iš Lietuvos. Bet gi gera alga , kur tau tokia dinks, jau kaip įsikibo į kėdę iki grabo nepaleis. Jau už dyką kiek šalių arkliadante uz musų pinigus apskrido , net į Japoniją skrido išsišiepus papozuot už dyką atskridus bepigu papozuot ir ką ten nuveike, tik suvenyru prisipirko, ir miegojo , ede , skrido prabangoj uz musų mokesčius.

raginam dingt

raginam dingt portretas
arklio galva is politikos

po to kai arkledante pasake :

po to kai arkledante pasake : portretas
kad PSD yra...bet jis niekaip nesusijes su gydimu. as supratau kad laikas begt is vergvaldziu ir aferistu geroves krasto... poxuj man jusu pilietybe. po PSD ivedino po karo palaikimo mokesciu ivedimo nematau reikalo pilietybei... vienintelis noras po elektriku aferistu po siuskliu mafijos, po zaliuju eiguliu ekologijos pragaro yra emigruot...skubos tvarka atgaline data registruot imone uzsienije issiparduot, isvest pnigelius ir viso ghero gerovei aferistu..

Liet.

Liet. portretas
Tu šimonyte turi kuo greičiau bėgti iš valdžios tiek pridirbusi

"Tikiu" \\\\\.../////

&quot;Tikiu&quot;  \\\\\...///// portretas
Šiman.

TU PUTKĖS BELYTI ARKLY KADA ATIDUOSI TAVO IR KUBILOIDO MŪSŲ

TU PUTKĖS BELYTI ARKLY KADA ATIDUOSI TAVO IR KUBILOIDO MŪSŲ portretas
PAVOGTAS ALGAS IR PENSIJAS, UŽ VISKĄ REIKIA ATSAKYTI

tam putinas patenkintas - kaži kodėl?

tam putinas patenkintas - kaži kodėl?  portretas
padarė tau analinį ar tu jam nučiulpei? faktas tas kad abromavičiukai nors ir žydai bet seneliai tai tikrai gyveno Tauragėje iš kur 1941 birželį buvo komunistų gaujos išvežti į Sibirą. Tiesą sakant Abramovičiai turi komunistam rankas kojas bučiuot. Jei ne tremtis - vos ne 100 % tikimybė kad turtingą žydą lietuvių patriotai būt sušaudę su visa gimine.

Baisu

Baisu portretas
Darom referendymą kad lietuvą valdytų lietuvos piliečiai, o ne klanai, politinės gaujos. Mes norime demokratijos ir gerovės kaip NL, Šveicarijoj.

Faktas

Faktas portretas
Grybauskaitė aiškia pademonstravo, kad referendumuose dalyvaut nereikia, ko ten tas PIŠas pirsčioja?

Taip

Taip portretas
Iš vietinių gyventojų liks tik lavonai, jei įleisit dar žydų ir dalinsit pilietybes.

cha

cha portretas
po ta dviguba pilietybe paslėpta didelė klasta. Žmonės, balsuokite prieš, nes prabalsavus už, KT aiškins tą referendumą taip kaip jiems reikės. Į Lietuvą pradės plūsti svetimtaučiai o patys liksime kaip palestinėčiai, be žemės ir tėvynės.

Pagieža

Pagieža portretas
Kategoriškai NE, nes ji nekenčiamoji šimonytė kviečia.

Ei, Šimonyte

Ei, Šimonyte portretas
Žydų iškrypėlių ir degradavusių į gyvulius panašių žydžių į Lietuvą nuo 2022 m įleista apie 200 tūkst. Apie kokia pilietybes tu kliedėji? Alperavičius davęs žodynas yra kai atgavo toras iš Luetuvos. Kad visi žydai išvažiuos, išvažiuos jų vaikai ir anūkai. Ką? Atgal atvyko ir dar kitų degradų visokių iškrypėlių parazitų įvežė? Niekas nebalsuos už dvigubą pilietybę. Paprasčiausiai Lietuvoj eilinį kartą išžudys visas žydes ir pusžydes kaip Austėja, jos vaikai, Savickio dukra Ramunė, žydė Snieguolė Sluckytė ir jos duktė Dovilė, asmenys tai išsigimę, idiotai, negabūs. Juos žudys. Šimonytės sūnėnas iš viso pradurs per visas skyles kad maža nepasirodytų. Pasibaigs tada Šimonytės kliedesiai ir veiklos.

tai kad ji

tai kad ji portretas
skersalenkė iš Vilniaus rajono. Tik tėvas dar mokėjo lietuviškai.

jie jau kartą atsisakė Lietuvos pilietybės, jei

jie jau kartą atsisakė Lietuvos pilietybės, jei portretas
jie jau kartą atsisakė Lietuvos pilietybės, jei priėmė kitos šalies. Tai kodėl jiems jos vėl reikia? Kodėl mes dėl tokių perėjūnų turim keist Konstituciją?

Šimonytei

Šimonytei portretas
Ką gali pati padaryti, neprašyk kitų.

Romas

Romas portretas
Ileido miliona pabegeliu. Isdalins jems piletybes uz balsus. Tai isivaizduokit milionas zmoniu balsos uz viena partija? Tai prezidentu gales tapti cichanovska o premjerministru koksnors afriketis?

Buržuazinis nacionalistas

Buržuazinis nacionalistas portretas
Lietuviai turi Lietuvos pilietybę, kitos jiems nereikia.

liaudiesmenas.livejournal.com

liaudiesmenas.livejournal.com portretas
gražūs plakatai šitam nepakaltinamam beveisliam vištgaidžiui

Erika

Erika  portretas
Aš sudalyvausiu bet nemanau kad dviguba pilietybė galima vien dėl to kad tie žmonės neprisideda prie valstybės išlaikymo ir balsuoti negalėtų nes realią situaciją gali matyti tik tie kurie gyvena nuolatos Lietuvoje.

nekibkit i gerkle

nekibkit i gerkle portretas
as uz dviguba pilietybe ir uz tai jog lietuvos pilietybe isduotu rusijoje gyvenantiems lietuviams kuriu seneliai iki 1940 gime ir gyvene lietuvoje ir lietuviu vaikams kurie gime lietuvoje bet tevai juos isveze i rusija

referendume N E B A L S U O T I.

referendume  N E B A L S U O T I. portretas
NEBALSUOKIT referendume del pilietybes todel kad tokio durnesnio klausimo dar neteko skaityti. AR JUS SUPRATOT ko jie nori? Tai padaryta SPECIALIAI kad seimo ziurkes galetu vartyti si istatyma taip jie nores. O mes zinom kad seima valdo Lietuvos oligarchai pagal Washingtono zydeliu isakymus. SIS REFERENDUMAS IDIOTAMS koiais mus jie laiko. Jeigu perskaitet tai matot kad galima laikyti kad nubalsavot UZ dviguba arba PRIES dviguba pilietybe. JIE TYCIOJASI is musu.

Anonimas

Anonimas portretas
As pries - mano nuomone tokia: "netarnauk dviems Dievams"....

lietuviai irgi nori dviguba pilietybes,

lietuviai irgi nori dviguba pilietybes, portretas
kodel zydai gauna kelis pilietybes,zmones balsuokyt uz pilietybe,ir tada lietuviai tures dviguba pilietybe,gales padeti lietuvai ir kitur gyventantis lietuviai savo valstybei,mes irgi norim dvigubas pilietybes ,tada bus lengiau mums patiems,,mastykit ,kitaip privaziuos ne lietuvos zmones,bet visokio plauko begliai,

Pridaugins savų rinkėjų? NE

Pridaugins savų rinkėjų? NE portretas
Jau jinai paragin, šita arogantiška.., Kuo daugiau agtacijų ių valdančiųjų pusės- tuo geriau Tautai suprasti, kokius spąstus nekenčiamieji tokiu suktu referendumu mums ruošia. Jokių dvigubų, jokių daugybinių...BALSUOJAM ŽYMĖDAMI NE

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Koncervų šunauja nori itikt dviguba pilietybe.Stipri kumelė su stuburu gerai aria.

Putinas patenkintas

Putinas patenkintas portretas
Abramovičiaus išperos jau turi Lietuvos pilietybę, kuria jiems suteikė konservatoriai ir galima numanyti kad ne už dyką.

W

W portretas
O ka piliečiai gaus už dalyvavima

;))))

;)))) portretas
Ir kad atiduotu tautos sprendimus seimui,kurie nežinia ka priims,nes labai neaiškus referendumo klausimas,be to ar yra dar referendumo istatymas,kuris jau metus ar du negalioja?????

Pilietybė ne kojinės ....... vertinti reikia, makaronams ne

Pilietybė ne kojinės .......  vertinti reikia, makaronams ne portretas
Klaikiausiam sapne nesapnavau, kad išgirsiu jog šeima lyg tai iš visuomeninių ličių - na nebelieka vyrų ir moterų , kitaip tariant kaip kojinių pasirinkimas.. . Giliau į " mišką nustriksėjus" pasirodo ,kad ir pilietybė tampa tarsi kojinės po dvi ar tris ar keturias.... Mačiau apsiavusius skirtingomis kojinėmis , net ir batais, kurie buvo vienas geltonas , kitas juodas- sakė ,kad JAV ir JK tai normalu . Geriau ŠIMONYTĖ paragintų , kad kandidatai pasirūpintų po 1000 stebėtojų per rinkimus , kad nebūtų apmauti kaip su parašų pasirašymais

Onė

Onė portretas
Jau geriau gauti dvi pagal įstatymą nes dabar vieni gauna nežinia kokia proga kitas negauna nors ir nusipelnęs,iš kitų atima ir nežinia dėl ko,kaip nori taip elgiasi ,

Oi

Oi portretas
tai dvi lytys viename, tai dvi piletybės viename...

Aišku

Aišku portretas
kad Shimon reikalingas kuo didesnis Lietuvos piliečių kiekis. Toks kuris negyventų Lietuvoje bet balsuotų už tą ko reikia šitem politiniam banditam Neseniai pas Gorienę laidoj mačiau vieną tokį tikrą lietuvį kuris pakeltu balsu aiškino kad mes privalom duot antrą pilietybę Amerikoj ir kitiem esantiems užsienyje - jis mat žada parvažiuot gyvent Lietuvoje ir net jau investavo čia savo pinigus. Į nekilnojamo turto nuomą. Todėl neša mūsų valstybei baisią naudą. O ponas ,,naudos nešėjas " jau pensijinio amžiaus. Buves akcijų biržos brokeris..:D:D Jaučiat kodėl tokiems reikalinga antra pilietybė užtikrinanti visas piliečio teises mūsų šalyje?:D

Be jokios abejonės

Be jokios abejonės portretas
PIŠ tik sudaro įvaizdį kad rūpi jai valstybės piliečiai gyvenantys užsienyje, jokiu būdu ji geriau suteiks rusui leidimą gyventi išgyvenusiam Lietuvoje 5 metus ir teisę balsuoti nei pasirūpins lietuviais kurie buvo priversti palikti savo Tėvynę.

Bliuskė

Bliuskė portretas
Norėtum. Nesulauksi.

Bocius

Bocius portretas
Kad uzsienio lietuviai Rinktu lietuvos valdzia balsuotu uz Konservatorius ,,,,,,,Ir tyciottusi ,,,kaip valdo IDIOTAI,,,,

As

As portretas
Paziuresiu , ka giedos dvigubos pilietybes priesininkai , kai i Lietuva rusas vel ateis ? Galesit mums emigrantams byrkas ciulpt...

ii

ii portretas
Šimonytė ragina teoriškai didinti lietuvių skaičių ir kad didesnis kiekis gyvenančių užsienyje galėtų dalyvauti ,balsuoti rinkimuose dėl valdžios,Tik keista ,kaip negyvenantis Lietuvoje ,turintis kitos šalies pilietybę supranta ,kas dedasi Lietuvoje,? Matyt tiek kiek paaiškina nuvažievę Armonaitė ,pristeigusi ten savo skyrių arba konservatorė Asanavičiūtė ,nurodančios kaip teisingai balsuoti,Ir be to meilė Lietuvai tai ne tik pasas,kuris neaišku kam reikalingas norintiems dvigubos pilietybės.,tuo labiau gyvenantiems ES šalyse,Kvepia korupcija,matyt kažkam asmeniškai reikia dėl gyvenančių Amerikoje ir Anglijoje,nes kitaip jokie įstatymai yra nestumiami,Arba pinigai arba asmeniniai poreikia pagal seimo sandelįo asortimentą.

pabuciuok visiems ZMONEMS y sikna

pabuciuok visiems ZMONEMS  y sikna  portretas
konservatlibersoske.....

R

R portretas
Dviguba reikalinga tik vagim ir nusikalteliam, vienur prisidirbs kitur atvyks gyvent.

O

O portretas
Juk simonka ir tas aukštas labai mėgsta vykt į Japonija susitikimus , lygiuojasi į japonus, tai va japonai yra kategoriški šiuo klausimu prieš dvigubą pilietybę ir niekada pas juos nebus dvigubų. Japonai skaito kad tik naiškiem, nešvarių tikslų turintiem, aferistam, vagim, perbegėliam to reikia, normaliem žmonėm būt dvigubais nereikia.

????

???? portretas
Neturiu nuomonės nei kodėl tai galimai gerai, nei kodėl tai galimai blogai. Dar neįsigilinau, o jau lyg ir laikas būtų :) . Gal kas paaiškins? Bet suprantu, kad Lietuvai jau vėl trūksta piliečių dėl vėl atgimstančio masinio bėgimo iš Lietuvos.

T

T portretas
Tautybės iš tų dvigubų niekas neatėmė, todėl PRIEŠ dvigubą pilietybę 200%.

Anonimas

Anonimas portretas
Manau tai APGAULE !? Manau,jei atejai balsuoti,tiesiog nereikia imti "referendumo" lapo(nepasirasyti). Kam reikalinga "keliguba "pilietybe" ?Ogi jau ATSISAKIUSIEMS Lietuvos pilietybes "ilgo euro" megejams,("GrYYYS" gydytis nemokamai,su "ilga" ES Pensija,o jus,CIA,su "medaiskio 0,7 formule" ubagaukite su 40 metu d.stazo 530 euru "pensija" ... !!!?)

Invaziniu cha

Invaziniu  cha portretas
Žiūrėk, ar neišnyks kacapynas po karo.

cha

cha portretas
tik kad be antros pilietybes lietuviu lietuvoj tuoj teliks tik pusantro milijono

> tam...

&gt; tam... portretas
Jau abramocič vaikams "nedavė"... Marazmatikai.

Nesulauksi

Nesulauksi portretas
Jokiu nuolaidu Lietuvos isdavikams, jokiu pilietybiu. PIS mums ne pavyzdys. Mums pavyzdys Eduardas Vatkus.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Dzin tas referendumas, išmesiu biuletėnį, dar to betrūko, kad koks dipukas, ar svieto perėjūnas spręstų kaip mums gyventi.

apsišik piše

apsišik piše portretas
prezidento ir seimo rinkimuose tikrai reik dalyvaut o va tame antros pilietybės ,,referendume"/arba kitaip sakant eiliniame mėginime priverst lietuvius už jį balsuot../tikrai negalvoju dalyvaut. Užsip ..balsuokit negyvai kad ir kasmet skelbdami tokius referendumus - aš tikrai nebalsuosiu kad teroristinės politikos gaujos galėtų dar daugiau klastot rinkimus naudodojant užsieniečių balsus ir kad žydai ar Čikagos berniukai gyvenantys ne Lietuvoje turėtų tokias pat teises kaip aš šios šalies pilietis.

tam gana gana

tam gana gana portretas
rusam neduos. Bet kam žmogui kelios pilietybės arba keli vardai jei jis ne plėšikas ir ne banditas?

cha

cha  portretas
o ko pati neragina per savo kaledojimus i eteri ?

Senukas

Senukas portretas
Brazo menkas kolonas valdovu rumuose perstatykit i didingas

Opozicionierius

Opozicionierius portretas
Per 33 metus neprikaulsomybes supratau ,kad viską ką sako konservatorių valdžiažmogiai yra nukreipta prieš zmones ir Lietuvos interesus,tad nesiskiepijau ir nebalsuisiu uz dvivubą pilietybę ,o rinkimuose balsuosiu už E Vaitkų ,kuris ,bent kalba apie Lietuvos interesus ,o ne ukrainos veliavą buciuoja ir apie ukrainą kalba tik

juokinga

juokinga portretas
Tekstas biuletenyje dėl pilietybės apgaulingas - nori prastumti gudriai dvigubą pilietybę

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
pagarba I. Šimonytei, panieka visokio plauko buduliams ir putlerizmo garbitojams

to Pilies Pilietis

to Pilies Pilietis portretas
tai budulio besmegenio pliurpalas

Pilies Pilietis

Pilies Pilietis portretas
Viską ką sako valdžiagyviai reikia daryti atbulai.
Anonimas portretas
Tas referendumas dėl antros pilietybės jau buvo ir žmonės pasakė tvirtą NE. Bet matosi, kad to neužtenka ir vėl brukamas tas pats balsavimas dėl pilietybės, tik šįkart labai gudriai suformuluotu klausimu. Tai kyla klausimas- kam naudinga ta antros pilietybės pataisa?

Ona

Ona portretas
Jokių daugybinių pilietybių, jokių

As

As portretas
Dvigubos pilietybes priesininkai tai nutuke putinistai - lendzbyrgio syknos buciuotojai , kuriems vietoj plauku vata auga, tai padarai norintus sunaikinti Lietuva, tai padarai kurie gime is prostitutes syknos....

Iš principo visuose referendumuos PRIEŠ

Iš principo visuose referendumuos PRIEŠ portretas
Kol Tautai nebus gražinta teisė skelbti savo referendumą!

KONSERVAI,-- š a l i n , nuo Lietuvos KONSTITUCIJOS,

KONSERVAI,-- š a l i n , nuo Lietuvos KONSTITUCIJOS, portretas
konservat KGB-tai , palikuonys ir ideologiniai s k a l i k a i ! - parazitinė veikla rodo, jog esate Lietuvos i š d a v i k a i --valinkit į RYTUS.

Gana yra gana

Gana yra gana portretas
Kam ta antra pilietybė, kad žydai ir 1991 metais išvažiavę rusai sugrįžtų? Arba tu lietuvis, arba gyvenk kur gyveni be pilietybės.

pirmam išako palikuoniui

pirmam išako palikuoniui portretas
Algirdo mykolas buvo ne chalopas o valdovas kolaborantas organo kuris valdė lit ovcas. va tokie pirdajotai kaip tu jį išrinko laisvos prezidentu. Būt juokinga jei nebūdų graudu - nusikaltėlių partijos pirmasis - pirmasis prezidentas. Ir tik tokiem idiotam kaip tu reikia dviejų pilietybių. O dviejų bobų vienu metu nereikia? Buvo toks kaimynas - turėjo dvi bobas. Tai gatvėjė jis priekyje, abi bobos per 10 žingsnių paskui. Kadangi demokratija lietuvoje (ir pasaulyje) prasideda sulig balsadėže, ten i pasibaigia - tai tie dvigubi pilietybės agentai mažytei lietuvėlei yra pražūtis, peilis po kaklų lit ovcom. Jie rinks valdžią ten kur negyvena, kur jų išrinktos valdžios (kurios didžiulis perteklius, tai tikra kiaulidė su pilnu loviu o seimūnų skaicius gal 30 kartų virųija amerikanų kongresą, skaičiuojant 1 000 gyventojų) padaryti įstatymai darys lit ovcus iškreiptu būdu o ne juos.

Aha

Aha portretas
Referendume balsuokime "Ne". Nepritarkime dvigubai pilietybei. Parsidavėliai kitai valstybei lietuviai jau nėra šalies piliečiai. Mokesčius moka svetur. Neleiskime, kad parsidavėliai reguliuotų mūsų gyvenimą Lietuvoje, turėdami dvigubą pilietybę ir dalyvaudami pas mus rinkimuose.

ai

ai portretas
anokie ten pilieciai kurie nemoka mokesciu lietuvai... balsuosiu pries visokias trigubas pilietybes

Visi supranta: Šimonytė nekenčia Tautos ir

Visi supranta: Šimonytė nekenčia Tautos ir portretas
jei agituoja Šimonytė, Tautai naudingiau daryti priešingai.

Hm

Hm portretas
Jokių dvigubų pilietybių. Lietuvos pilietis mokesčius turi mokėti Lietuvoje, savo šalyje, o ne svetur. Išsinešdinai iš Lietuvos, tai ir esi pabėgėlis. Gavai kitos šalies pilietybę, tai ir esi svetimtautis, o ne lietuvis.

Anonimas

Anonimas portretas
lai lietuvybę išlaiko užsieni nes lietuva lietuvybę naikina ir dydeliais tempais taip kad svarbu lietuvybė o pilietybė lietuvoje šūdo vietoje ja dalina visiem kas paprašo ir nesvarbu priešas ar parazytas

Apačioje atsižymėjo landsberginis fašistuojantis šunsnukis

Apačioje atsižymėjo landsberginis fašistuojantis šunsnukis portretas
Visus kas nemyli ir nelenda į subinę landsberginei gaujai vadinantis „kremliniais“. Ką padarysi, jei šitai konservuotai lyberastų bukalaurų gaujai Dievas nedavė proto.

Kremliaus chalopo

Kremliaus chalopo portretas
Brazovskio politbandžiai su raudonsnukių šunauja, kiek išgalėdami, stengiasi priešintis. Žlugdyt ši referendumą ar prieš Baisogalos gamyklą...tų pačių skardžių-balsių snukelis kyšo

Galerijos

Daugiau straipsnių