P. Gražulio gyvenimas Briuselyje: buvo užpultas, bet yra ir geroji pusė

  • Teksto dydis:

Buvęs Seimo narys Petras Gražulis tapo europarlamentaru ir labai tuo džiaugėsi. Tačiau vos nuvykus į Briuselį, į Europą, geras emocijas pakeitė siaubas, mat vyras buvo užpultas.

„Kuo mane nustebino, žinote, reikėjo gal labiau domėtis, bet užsisakiau viešbutį per bookingą, viešbutis pažiūrėjau, kad tvarkingas, ir tik išėjau vakare, sakau pavakarieniausiu ir žiūriu tiek šiukšlių, žmonės miega ant jų, benamių daug, visokių juodukų. Tai, sakau, paimsiu ir nufilmuosiu“, – KK2 pasakojo europarlamentaras.

Jis tvirtino tenorėjęs nufilmuoti šiukšlyną, netvarką ir tuo metu jį užpuolė.

„Gal kokie 20 mane apsupo. Sakau, jūsų nefilmuoju, sakau noriu gatves parodyti. Ne ne, sako, o ten, greičiausiai, prekiauja narkotikais ir jie galvojo, kad juos filmuoju. Jie stvėrė telefoną ir ėmė bėgti, o jame buvo mano kortelė“, – pasakojo P. Gražulis.

Nieko nelaukęs, P. Gražulis ėmė vagis vytis ir pavijo.

Gal kokie 20 mane apsupo.

„Pagavau ir bėgt su tuo telefonu. Jie man buteliais į nugarą, o paskui pribėgu prie policijos. Policija neina, sako: vakar čia penkis nušovė“, – tvirtino jis.

Po šio nemalonaus įvykio P. Gražulis tapo atsargesnis, todėl vis dar nesiryžo aplankyti Briuselio Raudonųjų žibintų kvartalo.

„Nespėjau, apmėtė buteliais. Net nežinojau, kad ten tie Raudonieji žibintai, dabar jau bijočiau eiti“, – tvirtino politikas.

Tačiau, anot P. Gražulio, europarlamentaro kėdė yra patogesnė nei Seimo nario, o negandas ir pavojus atperka solidus atlyginimas.

„Ten gauni gana neblogą atlyginimą, 8000 eurų „į rankas“. Jeigu dabar sėdėčiau ne čia, o Briuselyje, už kiekvieną dieną dar 400 eurų“, – sakė jis.

Tuo tarpu Seimo nario atlyginimas siekė apie 2200 eurų.

„Ženkliai pakilo, pusę atiduodi ir dar pusė lieka“, – džiaugėsi jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įdomu

Įdomu portretas
kiek ta spauda rašys ir rodys didžiausius kvailius, taip juos reklamuodama. Ar tie “pridurkai” pinigus jiems moka, ar natūra su redaktoriais atsiskaitinėja?

Psichiatrine ligonine

Psichiatrine ligonine portretas
petrai grizk,juk zinai savo busena,tavo draugai is 3 psichatrinio skyriaus laukia,cia ir lomonosovas,napaleonas,cezaris ,leninas ir kiti

Pakrante

Pakrante portretas
Tas pridurka negali būti be nuotykių !
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių