Politinio absurdo drama pagal konservatorių receptą

Grįžti į straipsnį

hmm

hmm portretas
aušra lėka kažkada buvo žurnalistė, dabar - tik perkama žurnaliūgė ?

nieko naujo

nieko naujo portretas
eilinis pavarymas ant konservų prieš rinkimus. Neveikia.

IŠVIEŠINKIME p a s l ė p t u s KGB-tus iš OŽIO žabangų ir

IŠVIEŠINKIME  p a s l ė p t u s KGB-tus iš  OŽIO žabangų ir portretas
OŽIO politinis šantažas ir susidorojimas su KGB-tais d i n g s-- kaip šiuo atveju atsitiko su OŽIUI neįtikusiu /užkgožė anūką/ kgebistu ANUSAUSKU.--Pagaliau , negi Lietuvoje n ė r a JĖGŲ, kurios bent s u p a n č i o t ų OŽĮ -- kuris kelia ž a l i n g a s politines audras

VIskas

VIskas  portretas
teisingai, nereikia čia daryti kiaušinienės, prie didelių pinigų šildėsi politikai , verslininkai, visokio plauko politologai užkalbetojai, del to nori viską suvelti, Pernavui valstybinis egzaminas, Anušauskas , prezidentas,davė užduotį.

Anonimas

Anonimas portretas
koncervu lozungas yra ,,,,,kaip buvo su korona nesibadysite mirsite o mire tie kurie badesi taip ir dabar jei neeisite balsuoti uz koncervus bus karas,,,,, tai tada duokite pinigu o kur juos deda nei velnias nezino Anusauskas nesake kad bus karas von lauk netinki tu ot koncervai tokie yra

zulikams Lietuvoje labai tiko

zulikams Lietuvoje labai tiko portretas
Prezidentas Valdas Adamkus prie kurio kaip ir prie Brazausko issikerojo verslo nebaudziamumas.

jus man parodykite

jus man parodykite  portretas
prie kurio politiko gera butu gyventi,verslui gera gyventi prie tu partiju kurios uzmerke akis kai viarslynykai vagia.

zigmas

zigmas portretas
Taigi su savo protu suykusio dzūko sapalionės dėl Anušausko atsistatydinimo .kai dzūkas supyksta tai ir nejaučia kada ir kaip savo kvailą protą išlieja visai ant ne prie ko reiįkančio žmogaus tai yra įrodyta kad šią sapalione parašė ne dzūkas bet pasmirdęs bolševikas .Gėda

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Pakol senojo ožio kruvinose kanopose bus KOMPROMATAI, t.y. jo inicetyva įslaptinti dokumentai, tol senis, puikiai manipuliuodamas jais, tampys mūsų poltikierius už virvučių priversdamas juos trankiai šokti pagal jo bliaunamą kenkėjišką meliodiją

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
kožna boba pliupia ir pliurpia apie ministro atsistatydinimą, kas čia blogo, pakeis kitas ministras, kada šita glūšelių gauja nustos apie tai pliurpti ?????

Kraupas

Kraupas portretas
Straipsnio pavadinimas vertas Scotto Ritterio (galvijų riterio), dirbančio kremliaus propagandai.

Klausimai

Klausimai portretas
A nušaus kas? A nušaus ką? Nu bet kodėl?

....../

....../ portretas
Tada Rasa Juknevičienė ne tik gydytoja buvo ,bet dar buvo atsakinga už tikinčių žmonių ,, švietimą,,. Sekmadieniais sijoną pasikaišiusi visa šia žodžio prasme lakstė po bažnyčias , gaudė tikinčius ir skundė.. Matėt daug kas kokia ji veikli--- IŠVERSKAILĖ... pasikeistų santvarka vėl kvapą neatgaudama į kitą pusę lėktų perdėtai ir uoliai....kaip TARYBINIAIS laikais , kaip atgavus nepriklausomybę...

Lukašeenkos-putino receptas

Lukašeenkos-putino receptas portretas
Stipri Šimonytė - Stipri vyriausybė. Duok savam per galvą, kad kiti bijotų.

Absurdas

Absurdas portretas
Ir kaip mes visi staiga pamegome kara...
Anonimas portretas
Tai kai pagalvoji, pas konservas krašto apsaugos ministre yra buvusi tokia Rasa Juknevičienė, o ji pagal išsilavinimą vaikų lygų gydytoja dirbusi Pasvaly prie socializmo. Taip kad, pagal konservų logiką, KAM ministru gali būti nors ir melžėja. :)

pritariu

pritariu portretas
> Visiems vagims - patriotams patinka Rūtenis.

Oi Rūtenis pavaro

Oi Rūtenis pavaro portretas
Mums patiko komentaras ačiū

manau

manau portretas
Senukas išsigando, kad už milžiniškas vagystes ( nacionalinio stadiono istorija nublanksta ) , po kuriomis jam tenka pasirašinėti gali tekti po kelių metų "sėsti", o namuose jauna Žmona ilgai nelauks:))) Pasirašinėti po vagystės aktais patriotai suras patikimą komjaunuolį :)

nu bet

nu bet portretas
jokios paslpties karines teh. nebuvo anusauskas visiems porino ko ir ka pirks ir kur bus ,tyla gera byla ,bet komjaunuolis to nezinojo o dar ir bilietas maiso anu .

Mark

Mark portretas
Na 6aunuoliai vatiniai besmegeniai patrijotai-tryse pata6yt 48 komentarus, tai =ygdarbis..rytoi pir6tai skaudes, bet porcija jusu

Rūtenis

Rūtenis portretas
Kol nebuvo karo Ukrainoje, tol karo ministerija buvo gan šilta užuovėja visokiems lėtapėdžiams, užteko vaidinti daug žinantį ir dar didelį poną, o dabar karas išryškino kas ko vertas ir net iki to, kad net koncervų draugai tarpusavyje pešasi, tik dar bando išlaikyti gerą toną, bet sunkiai gaunasi, Vaisingai ir be klaidų dirbti ne istorikams duota, tie kapstosi metais prie vienos temos ir niekas jiems nelipa ant kulnų, o karo ministerijoje reikia greito sumanumo ir nebūti turgaus boba- ta prasme- filtruoti bazarą..

N

N portretas
Raso,į bolsevikus nekreipti dėmesio,o tai pasirodo ir tokių cia esama.Tik,jie dabar aršiais konservatoriais tapo.O ir šimonis jau nebežvengia,nes Anušauskas daug žino,bet tyles.

taip tai taip ,ale....

taip tai taip ,ale.... portretas
manau,kad vyksta eilinė ,daug didesnė nei žymusis Vilniaus stadionas drama /varžytuvės dėl KAM milijardinių užpirkimų. Reiketų patikrint visus didžiausius Lietuvos verslo ryklius (įvertinant ir Kurlianskio dabartinę dispoziciją) .

CFGHJKUI

CFGHJKUI portretas
PO MENESIO NIKAS ir nezinos kas junisauskaS-NIEKAM NEIDOMUS TIPAS

PEDOpartija

PEDOpartija  portretas
Duok dar daugiau jėgos Lietuvai 2024

vai vai dabar tūpa studentė turės eiti dirbti

vai vai dabar tūpa studentė turės eiti dirbti portretas
čiulpti atsiklaupus ant nagų lako

Karstakosiai

Karstakosiai portretas
Karo ministrais buti NEGALI !!!!!!

Nacija

Nacija portretas
yra svarbi ir net būtina. Nesvarbu, kad turi gal įvairaus kraujo: žydiško, rusiško, lenkiško, bet jeigu visą gyvenimą gyvenai Lietuvoje ir dirbai Lietuvai, jautiesi tos nacijos - lietuvių - atstovas.

be Nacijos

be Nacijos portretas
nera ir Tautos,o tik žmones gyvenantys kieno tai teritorijoje .

o kas

 o kas portretas
partinius bilietus turi matyt jie ,gi 'dedule' savo nepakabino tada prie seimo ir TSRS prof.titula turi ,ir uzsikase 75 metams ,gal žinojo jog sugryž partiniai ju ?

Anonimui

Anonimui portretas
Kartais naciai yra gerai. Amen.

Išvada

Išvada portretas
kožna boba pliupia ir pliurpia apie ministro atsistatydinimą, kas čia blogo, pakeis kitas ministras, kada šita glūšelių gauja nustos apie tai pliurpti ?????

to Anonimas

to Anonimas portretas
pats esi ne tik Nacis, bet dar ir didžiulis protinis glūšas

Anonimas

Anonimas portretas
Kas dedasi Lietuvoje?Krašto apsaugos ministru skiriamas Nacis.Ar konservai visai pabludo o premjerė į reikia išmokti bendrauti.Pamatytu save veidrodyje kai reikia atsakyti į jai nepatinkanti klausimą.Tragedija

vytautas

vytautas portretas
Pritariu NA KA komentatoriui. Aš Kasčiūną vadinu karo ministru. Ar Lietuvai ir Prezidentui dabar to reikia? Tikriausiai jis buvo komjaunuolis ir partija išmokė pirma daryti, o po to galvoti.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Vytautas Didysis po Žalgirio mūšio įsakė kelis vežimus statinių vyno, atimto iš kryžiuočių, išlieti lauk, todėl viskas bus gerai.

toksiški konservantai

toksiški konservantai portretas
- vien rietenos, pažeidimai ir problemos, tik kai Šimonytės botai įvykdo antiįstatymišką žaibišką ,,parašų" akciją - viskas tvarkoj, jokio skandalo, jokio tyrimo, jokio atsistatydinimo?

visiska politine konservatdegeneratu ir liberastu huntos

visiska politine konservatdegeneratu ir liberastu huntos portretas
degradacija ...toliau ir giliau jau nera kur krist , tai fekaliju duobes dugnas...

Expert

Expert portretas
Laukime ginkluotės su trigubomis kainomis ,ir atkatais.

na

na portretas
Mekentojas Kasčiūnas nesurezga sąkinio, kaip antis atstatęs lųpas nervingas na koks jis jo ministras prisiminkim kas dalyvavo judėjime PRIEĮŠ Lietuvos narystę ES, juk jis priklausė Murzos partijai, o dabar vęsdintas panelės Šimonytės už rankelės, kaip buhalteris Dulskis, Kasčiūnas išverstaskūris

absurdo drama

absurdo drama portretas
yra jau tai, kad per 30 metu niekas neuzdraude taip kenkencios lietuvai konservastu gaujos

OB

OB portretas
Nei čia drama nei dar kas nors. Tiesiog iš nieko sukurpti tokį straipsnį reikia gebėti, nes ir problema sukurta spaudos iš nieko. O opozicija su laisvės partija kaip kokie šakalai tiesiog rinkimams ruošiasi. O problemas reikia spręsti čia pat ir skubiai

ir lai sausaudo savi i savus

ir lai sausaudo savi i savus portretas
Kad jau tokia fraze isgalvojo. Rusų tauta dar gali buti zmones, jei patys to nores

tame ir reikalas

tame ir reikalas portretas
Kai be karo blogiau gyventi neu eiti kariauti, tada kazkas karus ir pradeda

<8>

&lt;8&gt; portretas
Tokie receptai tai tikra palaima kremliniams, burliokams ir visiems jų 'jedinomyslinikams' - liūdna, bet yra kaip yra - kaip bebūtų, nepalyginamai geriau negu burliokiškam pasaulyje

tam [ai] --,,apsisikit,,, -uzslaptintas konservatKGB esnykas

tam [ai] --,,apsisikit,,, -uzslaptintas konservatKGB esnykas portretas
pratrydo , budamas bolseviku uzslaptintu 75 metams KGB esnyku patare visiems Lietuvos zmonems --apsisikt-

Vargšai,ministrai

Vargšai,ministrai  portretas
Tokie ministrai,kaip dabar,gali vadovauti tik vaikų žaidimų dėžėje. Matomai,kol visi konservatoriai nepabuvos ministrais ir kitais didžvyriais,tol jie Seimo neapleis.

Vargšai,konservatoriai nesugeba vadovauti .

Vargšai,konservatoriai nesugeba vadovauti . portretas
Daro monkės biznį,keičia arklį į asilą.Taip sako ir lietuviška patarlė.Kažin ar Kasčiūnas praeis med komisiją.Jis labai krato galvą,kažkas su sveikata.O kad tą istorijos perrašytoją varo lauk,tai labai gerai.Nes iš tokių tipų ministrai naudos,kaip iš ožio pieno.

Apsišikit

Apsišikit portretas
Kacapū pakalikai su visais soc demais , valstiečiais , ir laisviečiais , ir dar graužke iš darbiečių . Jei arvydas skystas , jam ten ne vieta . Garbė konservatoriams , taip ir toliau . Laurynai pirmyn . Į bolševikus nekreipkit dėmesio !!!

Pelėda

Pelėda portretas
Politinio absurdo drama įvyko Rusijos prezidento rinkimų išvakarėse.Galimai, kad tai tik sutapimas.

Jonas

Jonas portretas
Istorikas turi žinoti istoriją ir jos pamokas. O istorija mus moko -nemoki p--t -nereikia lyst. Be negebėjimo galima pridėti ir bailumą. O žurnalistinė tryda kartu su opoziciniu valdžios ir noro pasireikšti siekiu nieko gero visuomenei neduoda.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Rūteni troli Galėtum KAM ministru.

pilietis

pilietis portretas
verkia kad mūsų šalelė pavojuje ,o prieš objektyvus pas visus šypsenos iki ausų-surimtėkit valdžiažmogiai, rūpinkitės LIETUVOS liaudies gerove

nu tai taip

nu tai taip portretas
O kremlius vistiek privalo būti sugriautas. Kartu su visais kremliašūdžiais. Tada Rusų tauta bus laisvesnė, jei pati norės.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Dabar jūs man pasakykite- IKI TOL, KOL BUVO ISTORIKAS PASKIRTAS VADOVAUTI TOKIAI DIDELIO SVARBUMO IR TOKIO DIDUMO KARO MINISTERIJAI- KOKIAM KOLEKTYVUI ISTORIKAS LĖTAPĖDIS BUVO VADOVAVĘS? Atsakau- jokiam bent 5 žmonių kolektyvui, o tik prieš 4 metus laimėjus rinkimus, tik pyst į į ministrus vadovauti. Taip tik Lietavoje taip gali įvykti. PASIUSKIT.

Čia yra

Čia yra portretas
eilinis Visatos Valdovo režisuotas politinis šow, skirtas visas išgrobstytas lėšas pridengti karu, o jie gerai gyvens vadeliodydami iš už anapus Atlanto!

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tiek koncervu šunaujos nemačiau vietoje vietoje komunitas ir 6kolonos kgb.

Kai pagalvoji

Kai pagalvoji portretas
Ir va toke,,politikai''šaiposi iš ruskelių ar belorusų.Pas batką ar kitaicus už korupciją galvos su visomis utėlėmis lėktų,o čia visą energiją dabar skiria ne krašto gynybai ,o senelio gesinimui...

konservat KGB-tai daro JOVALĄ valstybėje todėl , kad

konservat KGB-tai daro JOVALĄ valstybėje todėl , kad portretas
SEIME nėra OPOZICIJOS , kurią i š b a l a n s a v o išdavikiška SKVERNELIO laikysena, todėl neprofesionali , nesąžininga valdančiosios konservatorių CHUNTOS valdžia --visus keturis metus , turi galimybę daryti milžinišką ŽALĄ Lietuvos gyvenimui-- nespręsdami jokių gyvenimo bėdų, vien tik " kariauti" ir beprasmiai išlaidauti Ukrainoje.

Achtung!

Achtung! portretas
Bratkos,atsargiau kalbėkite apie Šimonytę,nes laikraštyje pasirodęs,,moderatorius'' gali ir persigalvot spausdinti jūsų nuomonę.

:)

:) portretas
O ar jis žino, kiek yra lyčių?

Ah! Ah !

Ah! Ah ! portretas
Kaip negerai ! Prasitarė , kad (galima) korupcija užpirkinėjant ginklus ! Tai kaip dabar sekantiems po jo žmogeliams laisvai imti otkatus ? O 5% nuo milijardinių sumų trupučiuką reiškia ! Ir partijoms , ir atskiriems politikieriams ! Ne be reikalo net laisviečiai bando įlįsti į tą pelkę !

kastuvas

kastuvas portretas
:Lietuva vegetuos tol kol ozys nudves Jo klapciukai vagia svencia ir dulkina runkeliu tautele

kaunietė

kaunietė portretas
Įdomu, \bilotaitė įtinka, o p. Anušauskas , pasirodo, netinkamas. Ar ne juokinga?

ISTORIJOS klastotoją ANUŠAUSKĄ nustūmė kgbe OŽYS ,- o

 ISTORIJOS klastotoją ANUŠAUSKĄ nustūmė kgbe  OŽYS ,- o portretas
pastumdėlė Šimonytė tik į v y k d ė OŽIO nurodymą.--Būtų n a i v u , jog pastumdėlė stumdytų p a s l ė p t u s kgbe OŽIO kareivius - šiuo atveju , buvusį KGB archyvo etatinę " žiurkę" ANUSAUSKĄ,--Juk OŽIO iniciatyva sėdėjo kalėjime A. Butkevičius/ būdamas seimo nariu/,- vykdydama OŽIO paliepimą,galimai Grybauskaitė pastūmė, visam laikui , nepaklusnų konservams E.Masiulį , į politinų užribį --Visa tai rodo , jog OŽYS paslėpė KGB -tus 75 metams ne šiaip sau , o kad n e p a k l u s n i u s KGB-tus galėtų pilnai šantažuoti ir v a l d y t i - nukreipiant juos norima kryptimi.

parmazonas

parmazonas portretas
Visą šią košelieną užvirinę konservantai,norėdami prigesint bent opoziciją,KAM vadovu turėtų pastatyt opozicinio Skvernelio Jeglinską.Tam jau tikrai nei nekompetencijos,nei anglų kalbos,nei vadybinių nesugebėjimų tikrai neprikiši.

korupcija

korupcija portretas
korumpuoti degradai valdo valstybe...

Jūratė

Jūratė portretas
Viešo kalbėjimo pamokos būtinos Kasčiūnui. Kaip ir anūkėliui- sakinio pabaigoje tik kažkoks velte suveltas marmalas tesigauna. Viešas asmuo privalo aiškiai ir taisyklingai kalbėti.

Kaip ir pries COVID reikia savu

Kaip ir pries COVID reikia savu portretas
O shurikas vardu simonyte lieka “skiepytis” nors ir 8-10 skiepui :)))

Onė

Onė portretas
Seniai reikėjo opozicijai ir visiems doriems politikams pastatyti į vietą vyriausybę kuri tik vagia,o ir prezidentas nusiplovęs.šitas šlykštus poelgis turės savo pasekmes ,

VADIS VAGIS VAGIS KONSWERPADLŲ VAGIS

VADIS VAGIS VAGIS  KONSWERPADLŲ VAGIS portretas
VA TAIP BŪNA KAI SENIS VALDŽIOJ BANDO SU JAUNA MERGA SANTYKIUS VYSTYTI, URODAS KGB

juokinga

juokinga portretas
Jeigu vyriausybėje sėdintis amerikonas liepė, tai joks čia "šaršalas" - tiesiog klapčiukai tai vykdo: cirkas tęsiasi - dar oficialiai Anušauskas neatstatydintas, jau "renkamas" Kasčiūnas, kuris jau moko, ką reikia skirti į jo vietą ( suprask - jam pasakyta), o vargšelis prezidentas turės visa tai patvirtinti

Romas

Romas portretas
Matau, kad ir ministrai, ir premjerė labai mėgsta savo "vizijas" ir t.t . rašyti snukiaknygėje. Ne per TV ar radiją, ne surengtose spaudos konferencijose ar pan. Tik per soc.tinklus. Tai kas jų neturi , tiems ir problemų mažiau.

na ka

na ka portretas
Kasciunas senai buvo ruosiamas,Juk nebuvo dienos,kad nebutu TV pasisakymai.Jeigu NAUSEDA JI PATVIRTINS,KIS JO REITINGAI,TIKRAI UZ JI NEBALSUOSIM.bUS TOKS PAT KAIP GABRIELIUS KARSTAKOSIS IR PRIDIRBS VISKO. cIA NE SIAIP SAU MINISTRAS,O KRASTO APSAUGOS.jIS TURI BUTI SALTU NERVU I VISKA GERAI APGALOTI,O TADA VEIKTI.

Karui reikia geresnio vadovo

Karui reikia geresnio vadovo  portretas
Sitas buvo taikos metu karo statytojas. Dabar reikes mayomai realaus karo vado…

Ivtps

Ivtps portretas
Taigi pasikeisdami vagia.Kiek jūs dar daug kas nežinote nuo pradžios kaip šaulių sajunga ir t.t.Kiek pinigų,kiek suaukotų lietuvių iš užsienio pinigų išvaistyta,tai nenorėtumėt būti nei patriotais,nei gynėjais,ir dar kokia būtu gėda vieni prieš kitus.Reiktų gal kokio gero karo,tada atsisijotų pelai nuo grudų

oo

oo portretas
Senieji konservatoriai turbūt už galvų susiėmę žiūri,kur nuvinguriavo jų partija ,anūkui tapus partijos pirmininku, kuris tik feisbuke komentuoja,savo ambicijas demonstruoja.Ir aišku premjerė su tokiu vadu toli nenuvažiuos,tik malkas skaldys toliau,Senasisi lansbergis tikrai padraė meškos paslaugą partijai,Juk anūkui viskas ant lėkštytės paduota,tai galėjo ir kitur savo ambicija sparodyti,

Apie ką, gerbiamieji

Apie ką, gerbiamieji portretas
Politinio absurdo drama yra tada, kai patys už save nusibalsuoja. Rezultatus klastoja. Ir pradeda karus su tikslu vykdyti genocidą.O durnelių tauta tiki, kad taip reikia.

manau

manau portretas
Nepasirašė po vogimo valstybiniu mastu aktais - teko atsistatydinti.

Klpd.

Klpd. portretas
Įsivaizduoju kaip sunku senukams sąjūdininkams dabar žiūrėt į ką pavirto jų partija - buvęs pagrindinis Sąjūdžio variklis ir Lietuvos ateities viltis. Kokie žmonės dabar ten..kokie vadai..kokia idealogija ir kokie frakcijos bendražygiai ;D)..kokias problemas kelia spręst seimo posėdžiuose..:D) Ne be reikalo šiandien Rasma sėdėjo posėdžio pirmininko vietoje vos neverkdamas..

Senelis ant tanko

Senelis ant tanko portretas
Ar ne per daug klaidų? Kada bus paskelbti kgb rezervistai?

Galerijos

Daugiau straipsnių