S. Skvernelis svarstytų A. Mazuronio galimybes jungtis prie „Vardan Lietuvos“

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ lyderis Saulius Skvernelis sako, kad partija svarstytų iš Darbo partijos besitraukiančio Andriaus Mazuronio galimybes prisijungti prie jo vadovaujamos politinės jėgos, jei buvęs „darbiečių“ lyderis tokį norą išreikštų.

„Jei tokį norą jis išreikš, tikrai svarstysime“, – Žinių radijui penktadienį sakė S. Skvernelis, pridurdamas, kad palankiai vertina A. Mazuronį.

„Andrius yra vienas iš tų politikų, kuris turi savo veidą, nėra sudalyvavęs kažkokiuose skandaluose, nekalbu apie pačią partiją, į kurią jis perėjo tada, kai tos visos istorijos buvo praėję“, – sakė S. Skvernelis.

Birželio pradžioje iš Darbo partijos pirmininko pareigų atsistatydinęs A. Mazuronis ketvirtadienį pranešė apsisprendęs pasitraukti ir iš partijos narių gretų. Pasak jo, šiuo metu politinė organizacija byra, tad nebeliko ir pagrindo joje tęsti veiklą.

Pastaruoju metu Darbo partija susiduria ne tik su teisėsaugos, bet ir politinėmis problemomis. Po nesėkmingų prezidento ir Europos Parlamento (EP) rinkimų, iš partijos pirmininko posto pasitraukė A. Mazuronis. Laikinai partijai ėmė vadovauti Valentinas Bukauskas. Taip pat praėjusią savaitę, pasitraukus Valdemarui Valkiūnui, subyrėjo ir Darbo partijos frakcija Seime.

Sprendimą trauktis iš Darbo partijos prieš kelis mėnesius priėmė ir Seimo nariai Vigilijus Jukna, Ieva Kačinskaitė-Urbonienė, po EP rinkimų – Viktoras Fiodorovas.

ELTA primena, kad Darbo partija taip pat figūruoja ikiteisminiame tyrime dėl neteisėto daugiau kaip 500 tūkst. eurų dydžio ES biudžeto lėšų įgijimo. Dar balandį Finansinių nusikaltimų tyrimų tarnyba (FNTT) pranešė, kad Darbo partijos būstinėje atliktos kratos. Atliekamas tyrimas yra susijęs su asmeniu, ėjusiu vieno iš EP narių patarėjo pareigas.

Po partijos būstinėje vykdytų kratų, politinės jėgos įkūrėjas ir europarlamentaras Viktoras Uspaskichas sustabdė narystę „darbiečių“ gretose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ŠIS nesąžiningas perėjūnas pastoviai s k ę s t a SMARVĖJE,

ŠIS nesąžiningas  perėjūnas  pastoviai s k ę s t a SMARVĖJE, portretas
ir tai natūralu, nes TOKIE n e g e b a kurti-- tai smirdinčio " aukso" ieškotojas, jeigu SKVERNELIO gauja nepriims -- galiausiai TOKIE, iš gobšumo, baigia kelionę -- konservų " auksinėje" IŠVIETĖJE , kaip perėjūnai Džiugelis , Matelis ir kiti.

V.M.

V.M. portretas
Na jeigu Mazruroniukas prisijungs prie šitos judų partijos laukiančiios kada jie prilys prie lovio ir galės pradėt vokt tai bus viskas aišku kam jis 'pagal mastį''priklausė, priklauso ir priklausys..:D:D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių