V. Blinkevičiūtė apie G. Nausėdos pasisakymus dėl Stambulo konvencijos: įvertino situaciją Seime

Grįžti į straipsnį

Gal dabar

Gal dabar portretas
socialdemokratai praregėsite kokią belytę, arba seną pjuvenų maišą turite savo išplerpėjusioje partijoje. Būkim atviri, šiai partijai šakės yra sakoma jei renki socdemus dykai gausi konservatorius ir liberalus, jei renki konservatorius dykai gausi socialdemokratus.

protingi suvokia

protingi suvokia portretas
kad ta konvencija ne apie moterų saugumą, prieš smurtą...tai trojos arklys, po kuriuo slepiasi genderizmas su socialinėmis lytimis. Būsim priversti mokyti vaikus visų primestų nesąmonių ir toleruoti beprotybę.Tas jau vakaruose. O Blinkevičiūtė su spaudimu už konvenciją, susikompromitavo galutinai. Ar gali kas už tokius balsuoti?

ATSIBUSKIT ,GERAI?

ATSIBUSKIT ,GERAI? portretas
O kas jai beliko kalbėti ,jei VIENALYTĖMS - 74 lytim atidarė senai LIETUVOS vartus... Jokie jie ne socialdemokratai ,kaip ir jokie ne konservatoriai .YRA TA PATI VIENINGA GAUJA... Ją taip sutvarkė tie ,kuruos nes nerinkom LRT SKELBTI VALSTYBININKAI , KAIP ALBINAS JANUŠKA , LOPATA IR KITI.... nužudyta daug... Net pro Baltarusijos langą saugumietį išmetė....

Belytė

Belytė portretas
Belytė Blinkevičiūtė kaip ir belytė SD - kuo toliau, tuo baisiau. Tomaševskis su Duchnevičium valdo SD. Pagalba iš maskvos - garantuota.

Apsieisim ir be Stambulo

Apsieisim ir be Stambulo portretas
Nu šakės dabar tikrai nebalsuosiu už blinkevičiūtines partijas, nes tos konvencijos be vyro ir moters dar prigamino visokių gamtos iškraipymų PDF LGBT LSB kuriuos net žaliasis kursas atmeta su visu Stambulu.

Europarlamentarė p. Vilija Blinkevičiūtė įsitikinusi,

Europarlamentarė p. Vilija Blinkevičiūtė įsitikinusi, portretas
kad jei ne šios sudėties Seimas ,tai kuris nors vėlesnis ratifikuos Stambulo konveciją . Jeigu bus išrinktas toks prezidentas,kuris savo Dekretu atšauks Prezidentės D.Grybauskaitės teikimą Seimui ratifikuoti Stambulo konvenciją? Kaip ta konvencija paveiks asmenis,kurie smurtauja prieš moteris, vaikus ar vyrus ? Kad mažėtų smurtavimas , reikia švietimo ir kultūros sritims skirti daugiau dėmesio, lėšų. LRT skiriamos milijoninės lėšos ,o koks jos indėlis į smurto mažinimą visuomenėje ?

Įspėjimas

Įspėjimas portretas
p.Blinkevičiūte, tavo "solo" pasirodymai socdemams taškų neprideda.

to Niekas už ja nebalsuos

to Niekas už ja nebalsuos  portretas
jin ir nekandidatuoja jos šaika pasakė kad jie už nauseda balsuoja taip kad jin ir šakalienė remia nausėda kuris jas palaiko

JONAS

JONAS portretas
O JINAI YRA NAUSĖDOS RĖMĖJA O JOS VEIKĖJA ŠAKALIENĖ VAIKUS ATINMINĖJA TAUTIEČIAI UŽ KIEK TOM VELNIO BOBOM PARSIDAVET KAD NAUSĖDA KARTU SU JOM REMET

Darius

Darius  portretas
KIAULE, į šikną tą tavo stambulo konvenciją, į šikną tą tavo ala socpyderdemų gaują.

Tok

Tok portretas
Jos lytis - aborto liekana.

Lytis

Lytis portretas
O kokia Blinkevičiūtės lytis?

Ona

Ona portretas
Siaubas,ne boba labai gailiuosi,kad prieš miegą pamačiau jos snukį,jau nemiegosiu .

Rimas

Rimas portretas
Man socdemai Lenino anūkai.

Gintila

Gintila portretas
Marksistai (taip vadinami socdemai) Andriukaitis ir Vinokuras prašė "donosą" vokiečių socdemams, kad Lt į KAM skirs Kasčiūną, nes anis yra nacis, homofobas, palaiko AFD ir tt. , t.y pakartojo tai kas buvo išdėstyta skunde dėl Kasčiūno 20 -ties sorososinių NVO, kurios bruka normaliai visuomenei savo nenormalias "vertybes". Dabar blinkė baisiai susirūpino, kad stringa konvencijos ratifikavimas, pagal kurią mūsų vaikams būtų plaunami protai siekant juos paversti psichiniais ligoniais -transgenderiais. Nežinau, ar mąstantis žmogus gali atiduoti savo balsą rinkimuose už tokią partiją.

niekas už ja nebalsuos

niekas už ja nebalsuos portretas
bet ar sunku už gerus pinigus pasipirkt jei VRK serveriai Estijoj ir ten ne tik suskaičiuos kaip reikia,bet ir patikrint kas kaip balsavo nieks neleis:D) Taigi sosdemonai per visa kadensija piniga kalė parsidavinėjo visem kap galėjo tai finansai aniems ne problema:D Krc Blinkės gauja rinkimus laimės:D

Ona

Ona portretas
Jau priimti įstatymai prieš smurtą,tai ką pakeis konvencijos ratifikavimas?

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
dabar turėtų ponia Pinskuvienė po etomu voprosu pasireikšti, o tai remia prezidentą, šypsosi

V,L

V,L portretas
Manau kad šis blinkevučiutes pasisakymas ženkliai sumažins socialdemokratu šansus per rinkimus.....

abu labu tokiu ;- kaip sakydavo senoliai

abu labu tokiu ;- kaip sakydavo senoliai portretas
vienas -su p.e.d.e.r.a.s.t.a.i.s kavute gurksnoja , antra -koja pakelus vagina uosto stambulo konvencija uzkista...

senai reikejo sita susidevejusia socdemu vyza

senai reikejo sita susidevejusia socdemu vyza portretas
ismest y antriniu atlieku konteinery....suvyniojus y ,,,staabuline konvencija,,,

Abu \\\\\.../////

Abu  \\\\\...///// portretas
įdėjiniai komunistai minusai.

SOCDEMŲ s u l i p y s i vadovė BLINKĖ --

 SOCDEMŲ  s u l i p y s i vadovė BLINKĖ -- portretas
politiškai " kvepianti" IŠANGĖS gaujos " kvepalais" , siekia tame n u k r y p ė l i ų smarvės liūne nuskandinti ir visos lietuvių TAUTOS istorines vertybes-- visa tai rodo , jog BLINKĖ nesuvokia , jog šiai konvencijai LIETUVOS žmonės n i e k a d a nepritars , tokiai lietuvių laikysenai pritaria ir kitos ES valstybės, kurios kažkada pritarusios- suklydo šiai konvencijai - dabar a t s i s a k ė šios KONVENCIJOS .

Reikėtų pirma suprasti

Reikėtų pirma suprasti  portretas
Kas yra ta Stambulo konvensija. Tai siaubo filmas piliečiams. Yra juk bepročių ir europoje,reikia tą suprasti, ir ne viską aklai kopijuoti. Geriau algom prisivykim pirma, soc garantijom, o tokias konvensijas meskitw į šiūkšlių dėžę. Niekas nereikalinga kas žąla daro visuomenė- taršumo tikrinimas gatvėse, iškraustymo orderiai- tokios beprotybės bus išmestos į šiūkšlių dėžę kitą seimo kadenciją.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Ir "arkliui aišku" , kad kol mažos šalies bendruomenė ir jos verčiami politikai igniruos visokias Stambulo konvencijas, partnerystės įstatymus, žalingas vaikams gyvenimo įgūdžių programas, neleis keisti lietuvių kalbos abėcėlės ir "nenustums į patvorį" lietuvių valstybinės kalbos ir t.t., tai gal dar išsaugosime save kaip lietuvius, kaip mūsų šalies piliečius nors 30 metų!

Oooooooo

Oooooooo portretas
Pradedu suprasti,kodel daug amerikiečių palaiko Trampą

Taigi

Taigi portretas
Nesu didelis socdemų gerbėjas, bet pasižiųrėjus į Blinkevičūtę, darosi gaila socdemų.

Ka ka

Ka ka portretas
Gal ji mano, kad stambulas tai kazkos kinetis vardu stambus Lo, kuris galetu patenkinti jos tarpkoji?

Anonimas

Anonimas portretas
O ja palaiko ,gaila.Tokiomis mintimis apie Stambulo konvencija zaloja Lietuva.

As

As portretas
Uz tai , kad Lgbtq butu gydoma medikentais.jei reikia priverstinai.

Ona

Ona portretas
oi kaip pilnatis veikia silpnesnių nervų žmones-paskaitai komentarus, ir aiškus poveikis :))) Tiesiog pratrūkusi neapykanta bet kam - šlykštu skaityti.

Danutė

Danutė portretas
Kuo toliau blinkevičiūte su savo nurodymais. Mat ,jei priims, tai staiga taps tvarka ant Lietiuvos.

kaip

kaip portretas
į balą šios panelės meteorizmas....

Libersocialdemokratai

Libersocialdemokratai  portretas
savo programoje turi įsirašę ir stambulus ir įvairias santuokas ! Dabar ponia Blinkevičiūtė jau atvirai kalba ! Galvokite per rinkimus ! Libersocialdemokratei Blinkevičiūtei, aš nežinau nei vieno Lietuvoje veikiančio įstatymo , kuris toleruoja bet kokį smurtą ! Nei vieno ! Ir nereikia " makaronų " , kad stambulo konvencija " išgelbės " , mano galva , stambulo jums reikia dėl " socialinės lyties " . Vyksta kvailinimas .

vaizdelis , kad

vaizdelis , kad portretas
šita dama/as iki šiol nesuprato kokios yra lyties .........bando "ratifikuotis" pasitelkus konvencija

Pakrante

Pakrante portretas
Šitos veikėjos nuomone mažiausiai kam rūpi,sėdi Briuselyje,gauna nežmoniškas babkes,snukis ir taip nebelenda į televizorių !

Tiesiai

Tiesiai portretas
Šitą boba dar vienas iškrypėlių įrankis.

Pamatysite,kiek runkelių

Pamatysite,kiek runkelių portretas
per rinkimus balsuos už šitą tuščią bobą.

cha

cha portretas
Norite Stambulo konvencijos ? Norite palaikyti armonaites su rasimavičiais ? Ir dar , ko gero , norite , kad už jus po to balsuotumėme ? Per daug norite .

Lauk šita išverstkuę raudoną

Lauk šita išverstkuę raudoną portretas
Šita karlsono frekenboch tvarkytoja ein atgal atgal i briuseli, tuščiakalbė žiežula tipiška eurobiurokratė giedanti tą ką mori briuselis o ne gyventojai, ne o ko ne kai kanceliarinem su pieštukais ir bilietais per menesi gauni 10tukst ir dar 20 tukst algos europarlamente. Už tiek bet kokia višta kaime kudakuos ta ka briuselis nurodineja

v

v portretas
gyvate parsidavus sita bando blefuoti avinu pagalba

Taip,

Taip, portretas
tikisi pastoti nuo to popieriaus?

Blyn

Blyn portretas
o aš jau buvau pradėjusi ją gerbti...deja...

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
Vis per tą vėlyvą meilę Puolat moteriškę kaip žvėrys, o juk ji ne tik partiją, bet mus visus apsiverkus gali paaukoti

Sigitas

Sigitas portretas
Aš taip pat esu įsitikinęs, kad šitoji debiliška, antivisuomeniška ir Stambulo konvencija ir antikokonstitucinė Genderinė Parnerystės įstatymas Lietuvoje neturi būti priimta ir ji nebus priimta. Todėl tai dabar su dešinėjančiai socialdemokratų partijai gal reikėtu prisijungti-susijungti-sukryžminti su "Laisvės" partija???!!!

skaitytojas

skaitytojas portretas
Nesuprantu ,,ko jie prisipiso prie tos ale konvencijos nuo Stambulo ,,kodel nera konvensijos is strasburo ,,,gal net tada ir man patiktu ...???

Pelėda

Pelėda portretas
Šlykštynė.

slykstu

slykstu portretas
Man sios moteriskes tai slykscios snekos ir pasiulymai Slykstu kada tokius pasisakymus girdime is SIMTATUKSTANTINIUS atlyginimus gaunanciu Europarlamentaru ir labai skauda ir slykstu kada uzmerke akis nemato Lietuveleje didziuliu problemu siaubingai kylanciu kainu akivaizdu senuoliu skurda bet labai PLACIAI atmerktomis akimis mato uzpakaliniu problema Aisku sotus alkano niekuomet nesupras nes taip musu zemeleje yra bet kai sotus ir kisene drasko tukstanciai pasidaro svarbus ir uzpakalio reikalai Slykstu kada bado akivaizduoje pasidaro svarbios ir tokios problemos

NE... IR DAR KARTA NE--Stambulo ,,konvencijai,,,

NE... IR DAR KARTA NE--Stambulo ,,konvencijai,,, portretas
NE -IR DAR SYKY NE Blinkeviciucem, ir socdemams mastantiems kaip Ji... vyt velniop ta iskrypusia sutve is seimo vyriausybes ir aplamai is Lietuvos,....

Anonimas

Anonimas portretas
lietuvai ta konvensija reikalinga taip kaip kiškiui triperis.

Grazink,

Grazink, portretas
"panele" atsiprasant,puse komandiruotpinigiu zmonems,kuria imones,dar nuo 2004uju,pavagia ir tau basliuoja duokle!

Šita irgi

Šita irgi portretas
tik už pyderius. Jos balso nei miškų įstatyme(valstybės turtas vagiamas(!), nei įteisinamo elektros energijos sistemos ,,liberalizavimo ", nei kitose akivaizdžiose vykdomose niekšybėse, neišgirsi, o va išlindo ,,pagawkalint" ant Gitano. Irgi mat socialdemokratė, kad ją kur .. Tam Eeurūparlamente iš neturėjimo ką veikt, bent pasikartotų pasėmus nuostatus ką tikrieji socialdemokratai turi veikt ir kokius principus puoselėt. KAM PADEDI BLINKEVIČIŪTE?! KUO RŪPINIESI?!

kaimynė

kaimynė portretas
begalinė sarmata ir gėda riebiai poniai pastoviai pliurpt niekalus ir pastoviai kiršint visuomenę, užsičiaupk, slėpkis ir nedurnink žmonių

Ginduliškis

Ginduliškis portretas
Nereikia Lietuvai tos Stambulo konvencijos, nes yra jau teisės aktai užtikrinantys asmens apsaugą nuo smurto. Tik tereikia esamą teisinę bazę naudot.

Čiuožk atgal į Briuselį,

Čiuožk atgal į Briuselį, portretas
prie lovio srėbalo srėbt,pliurpianti boba .Šūdmalystės chrestomatinis pavyzdys .

kukas

kukas portretas
normalus dedai jos neima, todel ji iesko porinininko tarp isrypeliu?

Antanas

Antanas portretas
Todėl aš niekada nebalsuosiu už LSDP. LGBT kartu su LSDP tiki, kad Stambulo konvencijos ateitį bus ratifikuota................

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Ar ne laikas į pensiją, kurią atėmei iš pensininkų?

Galerijos

Daugiau straipsnių