Žiniasklaida: G. Landsbergio padėjėjui ir sekretorei suteiktas diplomatinis rangas

  • Teksto dydis:

Užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio sekretorei ir padėjėjui patikėtos atašė pareigos, rašo portalas „Delfi“.

Pasiteiravus ministerijos, ar ne sutapimas tai, kad diplomatinis rangas buvo suteiktas dviem su ministru susijusiems asmenims, institucija pažymėjo, kad į minėtas pareigas jie buvo paskirti laimėjus konkursus.

Ministerija nurodė, kad ministro sekretorė S. S., prieš tapdama atašė, 2022 metais dalyvavo konkurse į Lietuvos diplomatinę tarnybą. Tąkart jame buvo iš viso sulaukta daugiau nei 200 pretendentų, o į atašė pareigas priimti 47 asmenys.

Analogiška situacija susiklostė ir su į atašė pareigas paskirtu G. Landsbergio padėjėju L. K., pažymėjo ministerija. Pasak jos, padėjėjas dalyvavo šiemet rengtame konkurse, kuriame buvo sulaukta 170 pretendentų, o į atašė pareigas paskirta 30 asmenų.

Ar šie asmenys iš minėtų pareigų pasitrauks pasibaigus ministro kadencijai, kol kas lieka neaišku.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>ramutis senelis iš Swedijos

>ramutis senelis iš Swedijos portretas
taip, taip, dar kolchozus išardė ir nuo fermų šiferį pavogė. Gal jau gana su tom legendom? Glušiai patikės, bet protingi patys susiras informaciją ir pasitikrins

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kada paviešinsit KGB darbuotojus komunistus koncervatorius.

Romas

Romas portretas
Ar galima būtų sužinoti tų laimėjusių konkursą išsilavinimą ? Ką jie baigė ? Būtų daug aiškiau. Nes jeigu baigė kokius siuvėjų ar sekretorių kursus - vienas dalykas, o jeigu baigė,sakykim, universiteto filologijos kursą arba kokį tarptautinių santykių kursą - visai kitas dalykas.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių