Iš Lietuvos policijos – intriguojantis kvietimas: padėkite išnarplioti detektyvą

  • Teksto dydis:

Išnarplioti detektyvą kviečianti Lietuvos policija teigia, kad tam pravers geri socialinių tinklų įgūdžiai.

Pasak šia informacija pasidalijusio Policijos departamento, surasti reikiamą informaciją socialiniuose tinkluose aktyviems jų vartotojams pakanka vos kelių minučių, o toks įgūdis labai praverstų ir dirbant tyrėjo darbą teisėsaugoje.

Unikalų įtraukiantį detektyvinį žaidimą sukūrusi Lietuvos policija kviečia išbandyti savo jėgas narpliojant virtualų nusikaltimą ir galbūt atrasti savo pašaukimą imtis tyrėjo veiklos realiame gyvenime.

Policijos žaidimą rasite: www.virtualusdetektyvas.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

h2

h2 portretas
padrocinkit blat,va uz juos dar dirbt.Parsidaveliai

Stribam

Stribam  portretas
Stogą nurovė

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Kvietimas valstybės tarnautojams : suskaičiuokit kiek nuo nepriklausomybės valstybės tarnautojų pavogė ir vagia iš valstybės , padarė finansinės žalos , apvogė-nužudė gyventojų , davedė iki savižudybių , kokie nusikalstami įstatymai padėjo-da įvykdyti nusikaltimus , išvengti atsakomybės . Na ir vienas iš paprastesnių : kiek Kauno miesto meras krysa visvaldas matijošaitis pasinaudojant valstybės tarnautojo pareigomis ir gaujos iš tarybos palaikymu , gavo pelno ir naikino konkurentus iš aferos kūdikio kraitelis kauniečiams . Taip pat , kiek krysos Kauno mero visvaldo matiijošaičio dalini verslai rusijoje davė pajamų rusijai , ir kiek iš to buvo pagaminta pvz ginklų kuriais žudė Ukrainos piliečius ? Kodėl nusikaltėliai vis dar valstybės tarnybose ir toliau vykdo nusikaltimus ? Labai paprasti klausimai aišku ne policijai , prokuratūrai , fntt, vmi , prezidentui , seimui , kauno merui , kauno tarybai ir kitiems valstybės tarnyboje
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių