NKVC: Irano atakuotame Izraelyje užfiksuota 180 Lietuvos piliečių

  • Teksto dydis:

 Po Irano surengtos dronų ir raketų atakos Nacionalinis krizių valdymo centras (NKVC) išsiuntė SMS žinutes Izraelyje esantiems Lietuvos piliečiams. Kaip Eltai teigė NKVC vyriausiasis patarėjas Darius Buta, šiuo metu Izraelyje, remiantis iš ryšio operatorių gautais duomenimis, yra apie 180 Lietuvos piliečių.

„Izraelyje šiuo metu pagal RRT pateiktus ryšio operatorių duomenis (SIM korteles), yra apie 180 Lietuvos piliečių (...). Bendradarbiaujant su RRT ir ryšio operatoriais, NKVC siunčia SMS žinutes Izraelyje esantiems mūsų piliečiams, pateikiant informaciją, kur galima kreiptis prireikus pagalbos“, – Eltai teigė D. Buta, pažymėdamas, kad Izraeliui atvėrus oro erdvę keliautojai gali išvykti iš Irano naktį atakuotos šalies.

Kaip pastebi NKVC patarėjas, šiuo metu Izraelyje užfiksuota mažiau Lietuvos piliečių nei praėjusių metų spalį, kada į šią žydų valstybę įsiveržusi „Hamas“ grupuotė žiauriai nužudė šimtus gyventojų.

Iranas šeštadienio vakare paleido į Izraelį daugiau nei 200 bepiločių orlaivių ir raketų. Kaip teigia Izraelis, 99 proc. raketų ir bepiločių orlaivių pavyko numušti.  Irano kariuomenės vadovybės vertinimu, plataus masto antpuolis prieš Izraelį buvo sėkmingas. Kartu Irano prezidentas pareiškė, kad žada griežtesnį atsaką į bet kokį kitą neapgalvotą Izraelio žingsnį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visada

Visada portretas
gudrūs žydai pasirenka kur būti kai juos nombina , turėdami po kelias pilietybes, kai rusai stiprūs rusai draugai, kai Amerika stipri jie draugai, o silpnesnius gazoje žudo moteris ,vaikus.

Lai

Lai portretas
ir buna savo šalije, čia jų niekas nelaukia, lai kovoja už savo Izraelį, ko laksto Izraelio patriotai iš vieno galo į kitą.

Kas

Kas portretas
jiems suteikė pilietybę? Dar nebuvo referendumo o žydai jau mosuoja Lietuvišku pasu , kodel apgaudinejami Lietuvos gyventojai.Nieks nebalsuos už tas dvigubas pilietybes tai apgaulė, kuri vykdoma dar neįvykus referendumui.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių