Prezidentė pasveikino Kroatijos vadovę jubiliejaus proga

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė savo ir visų šalies žmonių vardu pasveikino Kroatijos Respublikos Prezidentę Kolindą Grabar-Kitarovič asmeninio jubiliejaus proga.

Šalies vadovės teigimu, sukaktį Prezidentė pasitinka sėkmingai vesdama savo valstybę pripažinimo, klestėjimo ir sėkmės keliu, savo profesionaliu ir nuosekliu darbu pelniusi Kroatijos piliečių ir kolegų palaikymą bei pagarbą.

Prezidentė pabrėžė, kad K. Grabar-Kitarovič vadovaujama Kroatija tapo ypač artima Lietuvos partnere ir bendraminte stiprinant dvišalį valstybių dialogą ir piliečių draugystę, sprendžiant aktualiausius žemyno ir gynybos darbotvarkės klausimus ar drauge siekiant didesnės lyčių lygybės ir moterų įgalinimo. Anot šalies vadovės, šis Kroatijos vadovės indėlis plečiant sąjungininkių Lietuvos ir Kroatijos visapusius ryšius itin reikšmingas ir vertinamas.

Lietuvos Prezidentė taip pat perdavė linkėjimų šalies draugams - Kroatijos žmonėms, o Prezidentei K. Grabar-Kitarovič palinkėjo didžiausios sėkmės, bendražygių ir šalies žmonių supratimo bei neblėstančios paramos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PASVEIKINO

PASVEIKINO portretas
Kartu su Masiuliu ar viena

red

red portretas
masiuli pasveikink su gegezes 1

idomu

idomu portretas
tai ka ir ta teta stato sau busta kaip ir magnolija
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių