S. Kairys Austrijoje pasirašys memorandumą dėl bendradarbiavimo kultūros ir meno srityse

  • Teksto dydis:

Kultūros ministras Simonas Kairys pirmadienį Zalcburge parirašys susitarimo memorandumą dėl bendradarbiavimo tarp Lietuvos ir Austrijos kultūros ministerijų, dalyvaus abiejų šalių tarpusavio diplomatinių santykių 100-mečio minėjime.

Kaip nurodo Kultūros ministerija, rugpjūčio 19–20 dienomis S. Kairys taip pat lankysis šių metų Europos kultūros sostinės Bad Išlio renginiuose ir susitiks su šio projekto meno direktore Elisabeth Schweeger (Elizabet Švyger).

Vizito metu numatyti susitikimai su Zalcburgo žemės Ministro Pirmininko pavaduotoju Stefanu Schnolliu (Štefanu Šnioliu), Europos regionų instituto įkūrėju ir pirmininku Franzu Schausbergeriu (Fransu Šausbergeriu), kultūros įstaigų ir fondų atstovais, Valstybinio jaunimo teatro spektaklio „Užburtas kalnas“ trupe.

Bad Išlis – miestas Austrijos Alpių Zalckamerguto regione. Jį sudaro 23 savivaldybės, kurios visos kartu gavo 2024 metų Europos kultūros sostinės titulą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šitas asilas

Šitas asilas portretas
nesupranta kad visų pirma savo šalyje reikia turėt tą Kultūrą ir Meną o ne tik apgailėtinas jų apraiškas. Kam pasirašinėti bendradarbiavimą dėl to ko nėra?

O

O portretas
Jis rašyti moka?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių