Geriausios vilkikų mechanikų komandos susirungs Geteborge

Po 4 savaites trukusių pusfinalių paaiškėjo kuriose šalyse šiuo metu yra geriausi „Volvo“ mechanikai. 32 komandos iš viso pasaulio dalyvaus birželio mėnesį Goteborge vyksiančiame finaliniame etape.

Varžyboms užsiregistravo daugiau nei 17 tūkst. mechanikų, jie sudarė 4 471 komandą. Bent po vieną komandą dalyvavo iš 93 pasaulio šalių.

Pirmajame varžybų etape teorinius klausimus įveikusios ekipos pateko į pusfinalius, kurie vyko Madride, Sidnėjuje, Kuritiboje (Brazilija) ir Grynsbore (JAV). Pusfinalyje teko pademonstruoti ne tik teorines, bet ir praktines žinias bandant susidoroti su vilkiko gedimais.

Finalinėse varžybose birželio 25 d. dalyvaus 32 komandos. Jose dalyvaus trys komandas iš Suomijos, po dvi iš Brazilijos, Prancūzijos, Indonezijos, Vengrijos, Ispanijos ir Šveicarijos. Po vieną komandą bus iš Australijos, Baltarusijos, Belgijos, Kanados, Danijos, Ekvadoro, Indijos, Italijos, Korėjos, Meksikos, Nyderlandų, Naujosios Zelandijos, Rusijos, Pietų Afrikos, Jungtinės Karalystės, Ukrainos ir Jungtinių arabų Emyratų.

Lietuvą šiais metais regiono pusfinalyje Madride atstovavo 3 komandos. Deja, nei vienai iš jų nepavyko patekti į finalą. Praėjusiais metais viena Lietuvos ekipa galutinėje įskaitoje užėmė ketvirtąją vietą.


Šiame straipsnyje: vilkikasAutomobilio remontas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių