D. Trumpas atmeta galimybę stoti į akistatą su K. Harris antruose debatuose

Respublikonų partijos kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas ketvirtadienį atmetė galimybę prieš lapkričio 5-ąją vyksiančius rinkimus stoti į akistatą su savo varžove Demokratų partijos kandidate Kamala Harris antruose debatuose.

Antradienį jiedu surėmė ietis pirmuosiuose įtemptuose debatuose. Tai buvo vienintelė suplanuota D. Trumpo ir K. Harris dvikova.

Ketvirtadienį D. Trumpas savo platformoje „Truth Social“ parašė, kad anksčiau šiais metais dar dalyvavo debatuose su prezidentu Joe Bidenu.

„Trečių debatų nebus“, – pareiškė jis. D. Trumpas tvirtino, kad laimėjo debatus, o K. Harris esą pasiūlė surengti dar vieną dvikovą, nes pati patyrė pralaimėjimą.

K. Harris komanda iš karto po antradienį įvykusių debatų prakalbo apie galimybę spalio mėnesį surengti antruosius debatus. „Viceprezidentė Harris yra pasiruošusi antriems debatams. Ar pasiruošęs Donaldas Trumpas?“ – klausė komanda.

Žiūrovų, stebėjusių antradienį Filadelfijoje įvykusius debatus, apklausoje palankią nuomonę K. Harris atžvilgiu išreiškė 45 proc., o D. Trumpo atžvilgiu – 39 proc. respondentų. Šią debatus stebėjusių registruotų rinkėjų apklausą kelioms JAV žiniasklaidos priemonėms, įskaitant CNN, surengė viena apklausų agentūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių