Į TV laidą paskambinęs J. Bidenas patikino, kad rinkimuose įveiks D. Trumpą

JAV prezidentas Joe Bidenas žengė jam neįprastą žingsnį – paskambino į televizijos laidą, kad atmestų raginimus trauktis iš rinkimų kovos.

„Įveikiau jį praėjusį kartą. Įveiksiu ir šį kartą“, – ugningai kalbėjo J. Bidenas tiesiogiai transliuojamoje MSNBC stoties laidoje „Morning Joe“ apie savo varžovą Donaldą Trumpą.

Savo katastrofišką pasirodymą TV debatuose birželį prezidentas pavadino „siaubingu vakaru“ – tokių per jo karjerą esą nebuvo daug. „Labai apgailestauju, kad taip atsitiko“, – sakė J. Bidenas. Kritikams savo partijos gretose, reikalaujantiems kito kandidato į prezidentus, jis atšovė: „Pirmyn! Meskite man iššūkį partijos suvažiavime!“

Tai, kad demokratas paskambino į tiesioginę TV laidą, yra gana neįprasta. D. Trumpas, kai ėjo prezidento pareigas, reguliariai skambindavo į stotį „Fox News“. MSNBC laikoma palankia J. Bidenui.

Prieš tai J. Bidenas parašė laišką demokratų kongresmenams, kuriame taip pat atmetė raginimus trauktis iš rinkimų kovos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Tur būt tas pampersinis jankiu bidonas pamiršo pampersus pasikeisti ir myžalai visai smegenis užspaudė todėl ir svaičioja visokias nesąmones

Jezusmarija :)

Jezusmarija :)   portretas
Net brežnevas, iš kurio mes šaipėmės, už jį buvo jaunesnis ...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių