J. Bidenas dalyvavo FTB ir JAV slaptosios tarnybos vadovų pasitarime

  • Teksto dydis:

Baltieji rūmai sekmadienį paskelbė, kad Jungtinių Valstijų prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) dalyvavo FTB ir JAV slaptosios tarnybos vadovų pasitarime po to, kai mitinge buvo sužeistas eksprezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas).

Išplatintame pranešime teigiama, kad susitikime taip pat dalyvavo JAV viceprezidentė Kamala Harris (Kamala Haris), JAV generalinis prokuroras ir kiti aukščiausio rango saugumo pareigūnai.

Per chaotišką ir šokiruojantį šeštadienio incidentą Pensilvanijos valstijos Batlerio mieste, kur vyko respublikono rinkiminis mitingas, D. Trumpui sužalota ausis.

78 metų buvęs prezidentas kruvinu veidu buvo skubiai nuvestas nuo mitingo scenos.

Šaulys nukautas, o vienas renginio dalyvis žuvo, dar du žiūrovai buvo sunkiai sužeisti.

Pasikėsinimas sukėlė šoko bangą visame pasaulyje – daugybės šalių vadovai griežtai pasisakė prieš politinį smurtą ir išreiškė paramą nukentėjusiesiems.

Anksčiau sekmadienį J. Bidenas, kuriam veikiausiai teks susigrumti su D. Trumpu per lapkritį vyksiančius JAV vadovo rinkimus, pareiškė, kad „Amerikoje nėra vietos tokiam smurtui“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

X

X portretas
Turbūt užmigo…Zzzzz…

Dave velniu tarnybai

Dave velniu tarnybai portretas
kad prasta sauli parinko!

juokdariai

juokdariai portretas
tai tik galime isivaizduoti kad baidenui dalyvaujant tokiame pasitarime apie ka susitare manau viskas viko pagal scenariju kad su durniais reik ju kalba sneketi kitaip bus nesusitarimu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių