JAV apžvalgininkus šokiravo „skausmingas“ J. Bideno pasirodymas per debatus

  • Teksto dydis:

JAV politikos analitikai pareiškė susirūpinimą dėl prasto prezidento Joe Bideno pasirodymo per pirmuosius debatus su Respublikonų partijos kandidatu Donaldu Trumpu iki lapkritį įvyksiančių rinkimų, kuriuos laimėti abiejų kandidatų galimybės yra beveik lygios.

Kalbėdami per ketvirtadienio debatus transliavusį naujienų agentūros CNN televizijos kanalą, keletas ekspertų kritikavo 81-erių J. Bideną dėl jo neaiškių žodžių ir painaus elgesio per labai lauktą dvikovą.

Naujienų agentūros CNN politikos apžvalgininkas ir specialusis buvusio prezidento Baracko Obamos patarėjas Vanas Jonesas J. Bideno pasirodymą pavadino „skausmingu“.

„Jis stengiasi, kaip tik gali. Tačiau šiąnakt jo laukė išbandymas, per kurį jis turėjo susigrąžinti šalies ir savo rinkėjų pasitikėjimą. Jam tai nepavyko“, – kalbėjo V. Jonesas.

Pradėdamas po debatų surengtą diskusiją, vyriausiasis naujienų agentūros CNN nacionalinis korespondentas Johnas Kingas sakė, kad po „nykaus“ J. Bideno pasirodymo dabar „Demokratų partijoje kilo gili, didelė ir labai agresyvi panika“.

Dėl to kai kurie partijos nariai „kalbasi“ apie galimybę paprašyti J. Bideno „pasitraukti“, pasakė J. Kingas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Riboms

Riboms portretas
Kiek putkai metu?

netrukdykite išsekintam- nueinančiam Badenui,

netrukdykite išsekintam- nueinančiam Badenui, portretas
saugokite jo sveikatą -- šį kartą, per gobšumą JANKIAI p r a r a s ne tik į t a k ą pasaulyje , bet ir tai, ką prisigrobė alindami SKURDŽIAS pasaulio valstybes

TRUMP

TRUMP portretas
Žodžius painiojantis , visalaik ir krentantis senukas, nežinantis ar jis eina iš tualeto ar į jį , negalėtų būti ir Lietuvos prezidentu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių