Karališkųjų brolių akistata įvyko: vienas kito vengė ir laidotuvėse?

  • Teksto dydis:

Liepos pabaigoje, sulaukęs 82 metų, Anapilin iškeliavo Princo Williamo ir princo Hario dėdė – lordas Robertas Fellowesas.  Kilo diskusijos, ar laidotuvėse pasirodys abu broliai. Rugpjūčio 28 d. paaiškėjo, kad brolių susitikimas buvo neišvengiamas. Princas Harry ir princas Williamas abu dalyvavo savo dėdės laidotuvėse. Tačiau pranešama, kad ten būdami jie vienas kito vengė, rašo portalas „People“.

39 metų Harry ir 42 metų Williamas trečiadienį, rugpjūčio 28 d., vyko į pamaldas Šv. Marijos bažnyčioje Snetishame, Norfolke, rašo „The Sun“. Lordas Fellowesas, velionės princų motinos princesės Dianos svainis, mirė liepos 29 d. dėl neatskleistų priežasčių. Jam buvo 82 metai.

Šeimos draugas patvirtino, kad laidotuvėse dalyvavo abu princai. Pranešama, kad jie abu sėdėjo gale, bet ne vienas šalia kito.

„Abu broliai buvo ten, bet mes nei karto nematėme, kad jie kalbėtųsi vienas su kitu. Jie laikėsi atstumo“, – pridūrė kitas pamaldų dalyvis, rašo „The Sun“.

Šaltiniai anksčiau portalui „People“ sakė, kad Harry bandymai susisiekti su savo broliu žinutėmis ir skambučiais – ignoruojami.

Abu broliai buvo ten, bet mes nei karto nematėme, kad jie kalbėtųsi vienas su kitu.

„Nesutarimas su princu Williamu yra labai blogas, tačiau jis nėra nepataisomas“, – sakė vienas iš karališkosios šeimos narių.

Buvo plačiai pranešta, kad nesutarimai tarp Harry ir Williamo prasidėjo 2016 m., kai Williamas išreiškė susirūpinimą dėl to, kaip greitai Hario santykiai pasikeitė su Meghan Markle. Įtampa pirmą kartą buvo paviešinta 2020 m., kai Harry ir Meghan, susituokę 2018 m., paskelbė apie pasitraukimą iš karališkųjų pareigų.

Paskutinį kartą Harry ir Williamas viešai pasirodė vienoje vietoje 2023 m. gegužę karaliaus Charleso karūnavimo metu. Tačiau pranešama, kad broliai ir ten nebendravo.

Visai neseniai princas Harry ir karalius Charlesas turėjo teigiamą susitikimą vasario mėnesį, kai karaliui Charlesui buvo diagnozuotas vėžys. Tačiau pranešama, kad nuo to laiko bendravimas pablogėjo. Artimi Harry draugai anksčiau sakė, kad karalius Charlesas nebepriima jo skambučių.

Taip pat  Harry nerimauja dėl Meghan ir jų vaikų – penkių metų princo Archie ir trijų metų princesės Lilibet saugumo. Pasak šaltinių, jis ne kartą prašė tėvo pagalbos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių