Laimėtas milijonas nenugalėjo noro dirbti mylimo darbo: garbė ir privilegija daryti tą, ką aš darau

45 metų akušerė iš Britanijos Ruth Breen prieš dešimt metų nacionalinėje loterijoje laimėjo 1 mln. svarų, bet ji iki šiol dirba akušerės darbą ir juo džiaugiasi. Savo laimėjimu R. Breen niekada nesigyrė ir užsiima labdara padėdama moterims su mažais vaikais. Beje, per tuos dešimt metų milijonas jau turbūt nėra tokie dideli pinigai. Londone dabar tiek kainuotų gerai įrengtas naujos statybos namas.

Prieš dešimt metų loterijoje laimėtas milijonas, atrodo, visiškai netrukdo R. Breen kiekvieną dieną lankyti jai priskirtas mamas ir kūdikius pramoniniame didžiojo Mančesterio regione. Šį darbą ji dirba daug metų ir nenori jo mesti.

„Man patinka mano darbas. Akušerės karjera yra fantastiška. Ir jų trūksta visoje šalyje. Žinote, mūsų tarnyba tikrai daug dirba. Kodėl turėčiau didinti darbo krūvį savo kolegoms?“ – kalbėjo akušerė R. Breen.

R. Breen pabrėžia, kaip jai gera bendrauti su mamomis ir jų kūdikiais.

Man labai pasisekė ir esu privilegijuota būti pakviesta į žmonių gyvenimus.

„Man labai pasisekė ir esu privilegijuota būti pakviesta į žmonių gyvenimus. Tai toks ypatingas gyvenimo tarpsnis. Garbė ir privilegija daryti tą, ką aš darau“, – tikino R. Breen.

Nemažai mamų net ir nežino, kad R. Breen – milijonierė.

„Aš pirmą kartą tapau mama ir tikrai nervinausi. Klausinėjau ją turbūt milijoną ir vieną kartą ir ji į visus klausimus atsakė. Pasakiau, kad draudžiu jai išeiti į pensiją, kol nesusilauksiu antro“, – pasakojo mama Zoe Dainty.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

R. Breen vengia puikuotis savo laimėjimu.

Kita vertus, infliacija gerokai apgraužė ir britų pinigus.

Jos gimtame didžiojo Mančesterio regione vidutinis sublokuotas namas dabar kainuoja apie ketvirtį milijono, o Britanijos sostinėje nusipirkus naują namą – iš milijono liktų labai nedaug.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių