Po skandalingų kalbų apie K. Middleton – atsakas: prasitarė, kas lems, ar princesė sugrįš į darbą

  • Teksto dydis:

Princesės Kate vėžio gydymas ir pasveikimas dar kurį laiką neleis jai grįžti į viešąsias pareigas, rašoma užsienio portale „Harper’s Bazaar“.

Kensingtono rūmai neseniai pateikė atnaujintą informaciją apie Velso princesės darbo statusą, dar kartą pakartodami, kad ji negrįš į darbą, kol medikų komanda jai nepatars to padaryti.

„Mes tikrai aiškiai pasakėme, kad dabar Kate reikia erdvės ir privatumo, kad atsigautų“, – „Us Weekly“ sakė rūmų atstovas. – Ji grįš į darbą, kai gydytojai jai uždegs „žalią šviesą“.

Prieš kelias dienas slaptas šaltinis teigė, kad Kate „galbūt niekada nebegrįš prie tokio karališkojo vaidmens, kurį žmonės matė anksčiau“, tačiau vienas karališkasis viešai neatskleistas asmuo „Harper’s Bazaar“ sakė, kad toks teiginys yra „nesąžiningas ir neteisingas“.

„Nėra jokios informacijos apie Kate „grįžimą“, nes šiuo metu 100 proc. dėmesys yra skirtas jos sveikatai. Teigti, kad ji negrįš į savo vaidmenį, yra nesąžininga ir neteisinga“, – aiškino šaltinis. – Tokio pobūdžio pokalbiai tiesiog nevyksta. Kai bus tinkamas laikas, ji tęs savo darbą“.

Apie tai, kaip Kate šiuo metu sekasi, šaltinis sakė, kad ji yra „geros nuotaikos“ ir pridūrė: „Ji daugiausia dėmesio skiria savo sveikatai ir šeimai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oho

oho portretas
oooo? Ši ponia dar ir dirba?

Genovaitė

Genovaitė  portretas
Beraščiai veržiasi komentuoti

abitūrijentė

abitūrijentė portretas
Kokioje kolegijoje galima igyti ,,princesės'' specelybę ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių