Su kuo draugauja Ukrainos prezidento dukra Oleksandra?

Olena Zelenskaja beveik niekuomet nekalba apie savo vaikų asmeninį gyvenimą, tačiau šįkart ji atskleidė keletą 19-metės dukters Oleksandros asmeninio gyvenimo detalių. Apie dukters vaikiną O. Zelenskaja papasakojo duodama interviu žurnalistui Piersui Morganui.

Kaip paaiškėjo, Oleksandros draugas yra kilęs iš Mariupolio. Tai vienas iš daugybės Ukrainos miestų, kurie stipriai nukentėjo per karą. Kai Rusija užpuolė Ukrainą, vaikinas kartu su tėvais atsidūrė karo veiksmų epicentre,  Mariupolyje.

Pasak O. Zelenskajos, vaikino šeima patyrė tikrą karo siaubą, jiems teko slėptis rūsiuose ir po to išvykti iš  Mariupolio. Be to, ši šeima matė, kaip okupantai žudė žmones, šalia kurių jie ilgą laiką gyveno.

O. Zelenskaja nenorėjo leistis į detales. Ji nenurodė nei jaunuolio vardo, nei amžiaus, nei kuo jis užsiima. Tačiau pirmoji Ukrainos ponia pasakojo, kad  dukra Oleksandra ir jos išrinktasis kartu apsilankė dokumentinio filmo „20 dienų Mariupolyje“ (kuris neseniai laimėjo BAFTA apdovanojimą geriausio dokumentinio filmo kategorijoje) premjeroje.

O. Zelenskaja pasakojo, kad ir dukrai, ir jos vaikinui buvo sunku žiūrėti šį filmą, nes vaikinas buvo tų įvykių, kurie buvo rodomi ekrane, liudininkas. Pasak Olenos, dukra prisipažino, kad žiūrėdami šį filmą ji ir jos vaikinas negalėjo sulaikyti ašarų. Kaip ir dauguma žmonių, atėjusių į filmo premjerą.


Šiame straipsnyje: Olena ZelenskajaZelenskio dukra AleksandraZelenskio vaikaikaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių