Prie sienos su Turkija sprogo Sirijos sukilėlių užminuotas automoblis

Prie įvažiavimo į Sirijos sukilėlių kontroliuojamą sienos su Turkija Bab al Havos perėją antradienį sprogo užminuotas automobilis, pranešė padėtį šalyje stebinti nevyriausybinė organizacija.

„Sprogmenų prikrautas automobilis sprogo prie pagrindinių Bab al Havos sienos perėjos į Turkiją vartų“, – pranešė „Syrian Observatory for Human Rights“, kol kas neturinti informacijos apie nukentėjusiuosius.

Šis sprogimas jau antras šioje perėjoje.

Vasario 11 dieną per sprogimą tarp Sirijos ir Turkijos kontrolės postų esančioje atkarpoje, žuvo 13 žmonių, iš jų trys turkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gogogo

gogogo portretas
Va ir parode tikraji veida , kas ir kaip ten vykta. Cia tik amerikosu priedanga buvo, kad Sirijos vyriausybe kelia visa si sursalyna, pasirodo kad tai istikro USA ir NATO remiami sukileliai. Staiir atsiverte kita kortos puse kuri slepia tikraji veida USA. Patys sukelia sumaisti, patys provokuoja, patys remia alia sukilelius o db patiems slapiu skuduru per snuki :D Tikekim ir toliau tais USA ,,gerais darbais bei uzmojai" ir mums bus tokiu pat slapiu skurliu per snuki. Galvoti reikia visuomet savi galva ir sprendimus priimti reikia patiems, o ne kaip aviu bandai begti paskui buka avi kuri pasileido uzplaukus psichozei.

doc

doc portretas
tai pagaliau parase apie tu "gerieciu sukileliu" darbelius. As tikrai tikiu, kad ta chemini ginkla jie ir panaudojo Sirijoje o ne vyriausybe. Kur visokie islamistai, dzihadistai ten vien sprogimai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių