Bažnyčioje – šokiruojanti laboratorija: kunigas gamino itin pavojingus narkotikus

Istorija, verta Holivudo filmo scenarijaus. Viename Austrijos miestų teisėsauga vikariate aptiko narkotikų laboratoriją. Pasirodo, parapijos kunigas kartu su bendrininku čia dideliu mastu bandė gaminti itin pavojingą narkotiką – kristalinį metamfetaminą.

„Remiantis kiekiu, kurį mūsų žemutinės Austrijos kriminalinės policijos biuro pareigūnams pavyko ten konfiskuoti, tyrėjai daro prielaidą, kad tai buvo skirta ne esminiam naudojimui, o pardavimui.

38-erių kunigas prisipažino visiškai, o jo bendrininkas – 30-metis irakietis – tik iš dalies. Dabar abiem gresia iki 15 metų kalėjimo.

Sklando gandai, kad lenkų kilmės kunigas pats gydėsi nuo priklausomybės narkotikams.

„Esu šiek tiek šokiruotas, kad tai darė dvasininkas. Tuo labiau, kad narkotikus dar ir ruošėsi pardavinėti“, – sakė Sankt Pelteno vyskupijos atstovas Thomas Fischbacheris.

„Nemanau, kad jis kuo nors skiriasi nuo kitų žmonių. Kiekvieno amžiaus grupėje, kiekvienoje profesijoje yra gerų ir blogų žmonių“, – teigė vietos gyventoja.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Lenkas kunigas trejus metus dirbo Sankt Pelteno vyskupijos parapijoje. Spalį jis turėjo persikelti į kitą parapiją Austrijoje.

„Kai apie tai sužinojome iš valdžios institucijų, mūsų pirmas veiksmas buvo nedelsiant nutraukti su juo sudarytą sutartį. Tai reiškia, kad jis nebegali dirbti kunigu mūsų vyskupijoje, tačiau Varšuvos arkivyskupija yra atsakinga už jo, kaip kunigo, tarnystę“, – kalbėjo T. Fischbacheris.

Dabar šis atvejis ten ir bus nagrinėjamas. Prisipažinęs kunigas gali ne tik netekti darbo, bet ir būti ekskomunikuotas, atskirtas nuo bažnyčios bendruomenės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jūs čia rimtai?!

Jūs čia rimtai?! portretas
Ko čia jie stebisi?!Tegul patikrina Lietuvos katalikų bažnyčios landynes,klebonijas,bažnyčių rūsius,dar ne to ras.Kunigams tegul padaro narkotestus.Smilkalus,kur smilko per mišias,maldų vakarus ir egzorcizmo seansus irgi tegul gerai ištiria,kas ten per žolytės,nuo kurių vieni vemia,kiti pasidaro neadekvatūs,pradeda klykauti,keturiomis ropinėti.

Galimai su prielaida?

Galimai su prielaida? portretas
Parašyta dviprasmybė, bandė gaminti dideliu mastu ar gamino dideliu mastu ir jeigu pardavimui tai ar pardavė kam nors, o tyrėjai viskam daro prielaidą ??? Jeigu būtų mūsų konservatorius tai atostogautų Italijoje kartu su suimtuoju už pedofiliją Bartoševičiumi.

Vatikano pedofilai visiskai nuprotejo

Vatikano pedofilai visiskai nuprotejo portretas
Paryziuje per olimpiados atidaryma iskrypeliai satanistai issityciojo is baznycios ir visu pasaulio kataliku ,0 Vatikano pedofilai P.e.d.e.r.a.s.t.a.i su Popizium priekyje nei puse lupu nepasmerke sio LGBTQ satanistu ispuolio --jie uzsieme baznyciose gamina narkotikus ,kuriu priesere vaikus juos prievartauja....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių