Lenkijoje gyvybės langelyje palikta šešiametė

Lenkijoje gyvybės langelyje palikta šešiametė mergaitė,  pranešė lenkų žinių portalas „Fakt“.

Apie neįprastą atvejį rugpjūčio 26 d. policiją informavo vieno Varšuvos pranciškonų vienuolyno, kuriame įrengtas langelis, vienuolės.

Mergaitė, anot jų, buvo pastebimai išsigandusi, tačiau sveika. Ji pasakė pareigūnams savo vardą ir nurodė gyvenamąją vietą. Nuvykę prie vaiko namų, policininkai vėl patyrė sukrėtimą: prie durų jie rado į šiukšlių maišus sukrautus mergaitės žaislus.

Pirmaisiais tyrimo duomenimis, tėvas mažąją Elizą atvežė į Varšuvą iš Nasielsko, esančio už 50 km nuo sostinės. Jis pažadėjo dukrai sugrįžti, tačiau dingo. Apie planą esą žinojo ir motina.

Pasak lenkų žiniasklaidos, pora atsikratė vaiko, nes norėjo emigruoti į Nyderlandus. Šeimos pažįstami pasakojo, kad mergaitės tėvai turėjo didelių skolų ir jau buvo paėmę kelias greitas paskolas.

Patikrinus policijos duomenų banką, paaiškėjo, kad tėvas dėl nemokėtų alimentų daugiau kaip du mėnesius praleido kalėjime.

Mergaitė pradžioje buvo apgyvendinta Varšuvos vaikų namuose, o po to perduota globėjams. Dėl tolesnio Elizos likimo spręs teismas. Anot žiniasklaidos, mergaitę norėtų auginti močiutė ir dėdė. Prieš tėvus pradėtas tyrimas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
kokiam dar langely ? ir ta ne lenku o imigrantu vaikas jai jau i mokykla metas ??

As

As portretas
Tai ten ne langelis, o visas langas. Pabandysiu ir aš savo padykusį ...tuką ten sugrūsti, tik bijau, kad per langelį gali nesulysti. Kas žino kur yra ne gyvybės langelis, o langas,per kurį galima sugūsti vienolikametį?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių