Prieš „Euro 2024“ rungtynes Hamburge policija sekmadienį pašovė kirviu ginkluotą vyrą

  • Teksto dydis:

Vokietijos policija sekmadienį pranešė, kad panaudojo šaunamąjį ginklą ir sužeidė kirviu ginkluotą vyrą, grasinusį panaudoti padegamąją bombą šalies šiaurėje esančiame Hamburge, likus kelioms valandoms iki „Euro 2024“ futbolo turnyro rungtynių.

Policijos pareigūnai pradėjo šaudyti, kai vyras atsisakė padėti kirvį, ir pataikė jam į koją, pranešė Vokietijos naujienų agentūra dpa, remdamasi Hamburgo policija.

Vokietijos žiniasklaida paskelbė nuotraukas, kuriose matyti gatvėje gulintis žmogus, apsuptas medikų ir policijos pareigūnų.

Incidentas įvyko šiaurinio uostamiesčio centre esančiame Sankt Paulio rajone, kuriame prieš sekmadienio futbolo rungtynes tarp Nyderlandų ir Lenkijos buvo daugybė sirgalių.

Policijos atstovas sakė, kad iš pradžių nebuvo jokių požymių, kad incidentas būtų susijęs su futbolo rungtynėmis.

Birželio 14 – liepos 14 dienomis Vokietijoje vyksiančio „Euro 2024“ futbolo čempionato metu Vokietijos pareigūnai paskelbė, kad sustiprino policijos patruliavimą dėl sirgalių smurto ir teroristinių išpuolių grėsmės.

Penktadienį policija nukovė afganistanietį, nušovusį savo tautietį. Vėliau Rytų Vokietijoje jis sužeidė sužeidė tris žmones, stebėjusius per televiziją transliuojamas Vokietijos ir Škotijos rungtynes.

Sekmadienį policija pranešė, kad šio išpuolio motyvas vis dar neaiškus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pasilinksmino .........

pasilinksmino ......... portretas
dabar migrantai pamėgo "futbolą" ..........

vakcyna 100%

vakcyna 100% portretas
kirviu ginkluostas KRIZIUOTIS turbut puole baisiai visai kaip viduramziais....... demokratija...laisve.... da biski rusai papuldines ukraina ar mes solidariai pabombarduosim libija sirija ir baisu bus i vokieciu gatve iseit rankoje sauksta ar dantu sepetuka laikant... policajai PASAUS i ne neklaus kas del ko ...

RICHARD

RICHARD portretas
tikriausiai bus vasia,,arba ivanas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių