Vokietijoje dar vienas išpuolis: autobuse moteris peiliu subadė penkis žmones

  • Teksto dydis:

Vakarų Vokietijoje penktadienį, praėjus savaitei po šalį sukrėtusio mirtino išpuolio peiliu, moteris autobuse peiliu subadė penkis žmones, pranešė policija.

Po incidento Zygeno mieste buvo suimta 32 metų įtariamoji, sakoma vietos policijos pranešime, kuriame taip pat nurodoma, jog nenustatyta jokių požymių, kad tai buvo teroristinis išpuolis.

Trys iš penkių nukentėjusiųjų yra gyvybei pavojingos būklės, vienas buvo sunkiai sužeistas, o penktasis sužeistas nesunkiai.

Prieš savaitę Vokietiją sukrėtė išpuolis peiliu, kai per miesto šventę vakariniame Zolingeno mieste buvo mirtinai subadyti trys žmonės, o dar aštuoni buvo sužeisti.

Įtariamo užpuoliko – 26 metų siro, kuris anksčiau turėjo būti deportuotas į Bulgariją – tapatybė pakurstė diskusijas apie Vokietijos imigracijos ir prieglobsčio politiką.

Po įtariamo islamisto įvykdyto išpuolio Vokietijos vidaus reikalų ministrė Nancy Faeser (Nensi Fėzer) pranešė, kad vyriausybė sugriežtins peilių kontrolę ir apribos kai kuriems nelegaliems migrantams teikiamą paramą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Vokietė ji buvo, padauginus narkotikų. Vaidenosi, kad rusai puola....

Senelis

Senelis portretas
Kad žmones gelbedami žydus pakliuvo i konclagerius jie nerašo prakeikti propagandistai

Naciai liko naciais

Naciai liko naciais portretas
Nu po tokiu pasakymu kad čiabuviai turi ginti Vakarus ...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių