J. Guardiola prieš sudėtingiausią laikotarpį Vokietijoje: nesu geriausias pasaulyje

  • Teksto dydis:

Spaudos konferencijoje Miuncheno "Bayern" treneris Josepas Guardiola teigė, kad artimiausi mėnesiai bus sunkiausi per jo karjerą Vokietijoje. Specialistas turės suktis iš padėties ir užtušuoti spragas komandos sudėtyje po prasidėjusios traumų lavinos.

"Nesu geriausias pasaulio treneris. Atvykau čia, kad padėčiau savo žaidėjams. Esu labai motyvuotas ir tikiu savo auklėtinių galimybėmis", - kalbėjo 44 metų katalonas.

"Dabar turėsiu įveikti patį sudėtingiausią laikotarpį nuo tos akimirkos, kai atvykau treniruoti "Bayern". Artėjantys trys mėnesiai man taps dideliu išbandymu.

Balandis - lemiamas mėnesis, o kiekvienos rungtynės - tarsi finalas. Žaidėjai turės suprasti, kad reikalavimai nuo šiol dar išaugs. Mus kals prie kryžiau, jei nelaimėsime", - tikino garsusis strategas.

J.Guardiola su nekantrumu laukia dvikovos prieš Dortmundo klubą, kuris šį sezoną Bundeslygoje žaidžia žemiau savo galimybių.

"Rungtynės prieš "Borussia" vis tiek galima vadinti ypatingomis, nepaisant jų užimamos vietos turnyro lentelėje. Spėju, kad jie žais puolamąjį futbolą, tačiau noriu, kad aikštėje dominuotume mes. Laukia puikus mačas".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių