Utenos „Utenio“ komandai atstovaus puolėjas P. Lukšys

  • Teksto dydis:

Aštuntąją vietą trylikos komandų Lietuvos pirmojoje futbolo lygoje užimantis Utenos "Utenis" stiprina gretas - komandą papildė trys nauji žaidėjai. Vienas jų - šalies rinktinei atstovavęs puolėjas Povilas Lukšys.

Netrukus "Utenio" sudėtyje gali debiutuoti Lietuvos rinktinėje kelias rungtynes sužaidęs, dar neseniai A lygoje serijomis įvarčius mušęs puolėjas Povilas Lukšys, į įvairių amžiaus grupių šalies jaunimo rinktines kviestas gynėjas Lukas Artimavičius ir Valentinas Jeriomenka.

"Atsivėrė perėjimų langas. Turnyro padėtis verčia pagalvoti, kuo dar galėtume pasistiprinti, suteikti komandai šviežio kraujo", - tikino "Utenio" vyriausiasis treneris Mindaugas Čepas. Jo vertinimu, ši trijulė sustiprins įvairias "Utenio" žaidimo grandis.

"Visi šie vyrai - gero meistriškumo žaidėjai ir esu įsitikinęs, kad jie sustiprins "Utenį", o ir daugiau konkurencijos žaidimui nepakenks", - kalbėjo treneris.

Du nauji futbolininkai į "Utenį" atvyko iš Lenkijos. P. Lukšys ir V. Jeriomenka Suvalkų "Wigry" gretose ir padėjo ekipai pirmą kartą istorijoje iš antrosios lygos iškopti į pirmąją.

"P. Lukšys tikrai nepamaišys. Šio žaidėjo pristatinėti gal ir nereikia - jis ne kartą buvo rezultatyviausias A lygoje, yra žaidęs ir Lietuvos rinktinėje. Jis pastaruoju metu žaidė "Wigry". Toje pačioje komandoje žaidė ir Visagine gimęs V. Jeriomenka. Jis - atraminis saugas. Valentinas per treniruotes ir mano asistentams, ir man pačiam paliko gerą įspūdį, įtikino, kad mums yra reikalingas", - apie Utenos klubo naujokus kalbėjo treneris.

L.Artimavičių "Uteniui" iki sezono pabaigos paskolino Klaipėdos "Atlantas", su kuriuo futbolininkas yra sudaręs sutartį.

"Luką aš jau norėjau pasikviesti prieš prasidedant sezonui. Bet dėl tam tikrų aplinkybių jis pirmą sezono pusę sužaidė Tauragės "Taure". Galų gale jį pavyko prisikalbinti ir aš tuo labai džiaugiuosi" - pristatė ir trečiąjį naują "Utenio" futbolininką M. Čepas.

"Utenis" atsisveikino su gynėju Darijumi Šulniu. "Dėkojame Darijui už pastangas ir darbą "Utenyje" - sakė M. Čepas.


Šiame straipsnyje: Utenos UtenisPovilas Lukšys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių