Į 100 metrų laisvuoju stiliumi pusfinalį D. Rapšys neprasibrovė

Pirmadienį 5 vietą 200 metrų distancijoje laisvuoju stiliumi Paryžiaus olimpinėse žaidynėse užėmęs Danas Rapšys, antradienį tokio pat stiliaus plaukime rungėsi 100 metrų distancijoje.

Aštuntajame atrankos plaukime iš dešimties rungęsis lietuvis atplaukė 7-as ir fiksavo 48.53 sek. laiką. Bendroje įskaitoje panevėžietis liko 20-as ir į pusfinalį, kuriame plauks šešiolika greičiausių plaukikų, nepateko.

Greičiausias lietuvio plaukime buvo Jackas Alexy. Jo laikas beveik sekunde geresnis nei lietuvio – 47.57 sek. Amerikietis atrankoje iš visų 10 plaukimų buvo greičiausias. Antras taip pat aštuntajame plaukime varžęsis prancūzas Maxime'as Grousset (47.70 sek.). Trečias – Davidas Popovici, plaukęs devintajame atrankos plaukime ir užfiksavęs 47.92 sek. laiką. Rumunas pirmadienį laimėjo aukso medalį 200 metrų laisvu stiliumi rungtyje.

Pusfinalis šiose varžybose vyks antradienio vakarą, 21.30 val.

„Paris La Defense“ įrengtame 17 tūkst. žiūrovų talpinančiame baseine į veiksmą D. Rapšys grįš visai greitai. Jis prisijungs prie dar trijų lietuvių Tomo Navikonio, Tomo Lukmino ir Andriaus Šidlausko ir kovos estafetėje 4x200 laisvuoju stiliumi.

Lietuvių startas suplanuotas 14.17 val.

Taip pat 13.55 val. baseine debiutuos Aleksas Savickas, kuris plauks 200 metrų krūtine.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viskas aisku

Viskas aisku portretas
Paseno ir Rapšys ir Šidlauskas o jaunimas skystas kad galetų varžytis su stipriausiais olimpiadoje Tik keista Europos čempionai estafetej o cia tik viena komanda pralenkia?tai kur tas pasirengimas dingsta?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių