Lietuva į Paryžiaus olimpines žaidynes siunčia 50 sportininkų

  • Teksto dydis:

Lietuva į Paryžiaus olimpines žaidynes siunčia 50 atletų, daugiausia sportininkų šalai atstovaus lengvosios atletikos rungtyse.

Tokios sudėties sportininkų delegaciją ketvirtadienį patvirtino Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) Vykdomasis komitetas.

„Apvalus pusšimtis – tiek sportininkų garbingai gins Lietuvos garbę Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Ypatingais metais, kai mes minime ir Lietuvos olimpinio judėjimo šimtmetį. Būtent Prancūzijos sostinėje lygiai prieš šimtą metų Lietuva sulaukė savo olimpinio debiuto, tad šie metai mums išties simboliniai“, – pranešime sakė Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Į olimpiadą vyksta 24 moterys ir 26 vyrai,  31-am Lietuvos rinktinės nariui tai bus olimpinis debiutas. Daugiausia – 11 – sportininkų varžysis lengvosios atletikos rungtyse.

Be sportininkų delegaciją taip pat sudarys 49 treneriai ir aptarnaujančio personalo nariai, kartu vyks 11-os medikų komanda.

Paryžiaus olimpinės žaidynės vyks liepos 26 – rugpjūčio 11 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

spekit

spekit portretas
kiek is tu 50 gaus medalius? visu kitu ir siust neverta

Marius

Marius portretas
Su krepsiniu (3x3) tik 50? Tai antirekordas, svietimo ir sporto ministerijos politikavimo ir arogancijos pasekme. Pinigus plauna per savas federacijas ir dzin jiems tikri olimpieciai. Nacionaline sporto agentura yra akivaizdus nesusipratimas kas liecia auksta meistriskuma. Ok, jei 3x3 ne krepsinis, tai krepsinis kuris du kartus nepateko i olimpines, turi buti isbraukti is olimpiniu sporto saku, ane Mindaugai

:)))

:))) portretas
siuncia 10 rimtu sportininku ir 40 sporto turistu, jau nekalbu apie palyda...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių