VTB lygos „Mis šokėja“ – gražuolė blondinė iš Minsko (foto)

Vakar finišavo VTB Vieningosios lygos organizuotas konkursas „Mis šokėja. Grožio lyga!“. Finalinis konkurso etapas buvo surengtas Maskvos CSKA arenoje, per ilgąją antrųjų lygos finalo serijos rungtynių pertrauką.

Dėl vertingo prizo – kelionės į pasirinktą pasaulio šalį – finale susikovė penkių atrankos etapų nugalėtojos. Tiesa, merginų buvo šešios, nes vieną iš etapų laimėjo Krasnojarsko „Enisey“ ekipos palaikymo grupei atstovaujančios seserys dvynės – Anastasija ir Natalija Mezencevos.


Jų varžovėmis Maskvoje buvo Alissa Montes (Talino „Kalev“), Darja Avdejeva („Enisey“), Marija Drozdova (Liubercų „Triumph“) ir Veronika Tepliakova („Tsmoki-Minsk“).

Finaliniame etape merginoms nereikėjo šokti, nebuvo ir jokių komisijos narių. Gražuolės viską išsiaiškino krepšinio aikštelėje – mesdamos baudas. Tai daryti geriausiai sekėsi baltarusei Veronikai, kuri į krepšį pataikė antruoju bandymu.



Nugalėtoja tvirtino dar neapsisprendusi, kokią kelionės kryptį pasirinks, tačiau prisipažino norinti nuskristi prie jūros. Žinant, jog mergina iš Baltarusijos, noras visiškai suprantamas.

Jūsų teismui – kadrai iš finalinio konkurso etapo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių