Dar vienas uraganas: „Wolves“ puolimas nušlavė Estijos vicečempionus

  • Teksto dydis:

Dar vieną pergalę draugiškose rungtynėse iškovojo Rimo Kurtinaičio treniruojama „Wolves“.

 

„Betsafe-LKL“ sezonui besiruošiantys „Wolves“ krepšininkai Prienuose 117:81 (25:12, 31:23, 37:24, 24:22) nušlavė Tartu „Ulikool“.

Rezultatyviausias nugalėtojų gretose buvo Regimantas Miniotas. Aukštaūgis pelnė 25 taškus (11/14 dvit., 3/3 baud.) ir atkovojo 14 kamuolių.

Po 23 taškus „Wolves“ surinko Ahmadas Caveras (7/10 dvit., 1/3 trit., 6/6 baud., 5 rez. perd.) ir Adas Juškevičius (2/5 dvit., 6/8 trit., 1/2 baud., 8 rez. perd.).

„Šiuo metu koncentruojamės į energiją ir šiandien buvo smagu ją stebėti, – po mačo sakė Kurtinaitis. – Vėl spaudėme 40 minučių ir vyrai atlaikė. Norime susikrauti bazę fizikos, su kuria galėtume žaisti visą sezoną. Energijos turime, dirbsime dabar ties kokybe.“

„Wolves“ strategas taip pat pasidžiaugė legionierių, Cavero ir Hugo Invernizzi, žaidimu.

„Ahmedas labai puikiai įsiliejo, Hugo taip pat. Jis žaidžia intelektualų krepšinį, mes tai vertiname. Norėjome žaidėjų, kurie žaistų komandai, tai ir turime. Meistriškumo kol kas jiems užtenka. Susistatysime gynybą bei puolimą ir, manau, jie gerai integruosis į komandinį krepšinį“, – tikino Kurtinaitis.

„Ulikool“ yra tituluočiausias Estijos klubas. Praėjusį sezoną Tartu komanda Estijos čempionate finišavo antroje vietoje.

Kurtinaičio treniruojama komanda puikiai pradėjo susitikimą ir, pusę kėlinio varžovams neleisdami pelnyti nei taško, netruko susikrauti dviženklę persvarą (19:2).

Antrajame ketvirtyje vilkai pademonstravo dar geresnį puolimą, tuo metu po savo krepšiu stabdyti varžovų atakas sekėsi prasčiau nei per pirmas 10 minučių, bet atotrūkis nuo Tartu ekipos ir toliau augo Lietuvos komandos naudai. Ekipos ilsėtis išėjo „Wolves“ pirmaujant 21 taško persvara – 56:35.

Trečiasis ketvirtis virto puolimo šou. Jame abi komandos drauge įmetė net 61 tašką, o vilkų persvara perkopė 30 taškų ribą. Paskutinės 10 minučių virto formalumu. Jo pirmoje pusėje „Wolves“ krepšininkai pelnė 100-ąjį tašką, o mačą laimėjo užtikrintai – 117:81.

Šiose rungtynėse „Wolves“ vertėsi be Vitalijaus Kozio ir Antano Udro bei be savo šalių rinktinėms atstovaujančių Kristupo Žemaičio, Eigirdo Žukausko ir argentiniečio Marcoso Delios.

Kitas draugiškas rungtynes „Wolves“ žais rugsėjo 5 d. su „Gargždais“.

Vakar dienos draugiškose rungtynėse „Wolves“ 115:76 sutriuškino Prienų „Labas GAS“.

„Wolves“: Regimantas Miniotas 25 (14 atk. kam.), Adas Juškevičius (8 rez. perd.) ir Ahmadas Caveras (5 rez. perd.) po 23, Arnas Beručka 19, Hugo Invernizzi 15, Vaidas Čepukaitis 4, Mindaugas Lukauskis ir Tomas Pačėsas po 3, Tomas Lekūnas 2.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arvys

Arvys  portretas
Šiaip kvailas ar tik apsimeti?

Bananų respublika

Bananų respublika portretas
Tai dabar dar reikia Alytų pakeisti į forest. Forest Wolves. Tai buvo Alytaus Dzūkija. Žalgirį pakeisti į Grunewald, rytą į morning. Geriau skamba.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių