Olimpinių pergalių sąskaita atidaryta: Lietuvos trijulių krepšinio rinktinė įveikė lenkus

Lietuvos trijulių rinktinė (1-2) įsirašė pirmąją pergalę Paryžiaus olimpinių žaidynių 3 prieš 3 krepšinio turnyre. Dainiaus Novicko auklėtiniai 21:13 įveikė Lenkijos (1-2) krepšininkus.

Gintauto Matulio, Aurelijaus Pukelio, Šarūno Vingelio ir Evaldo Džiaugio kvartetas, vedamas pastarojo, nuo pat rungtynių pradžios šovė į priekį (4:1).

Įpusėjus susitikimui E. Džiaugys savo sąskaitoje jau turėjo 9 taškus, o lietuviai užtikrintai pirmavo 13:8.

Lenkai viršijo leistinų pražangų ribą ir lietuviams tapo dar lengviau, po ko sekė trys iš eilės pelnyti A. Pukelio taškai. Galiausiai rungtynes uždarė Š. Vingelis, įmesdamas paskutinį mačo metimą.

Rezultatyviausias komandoje buvo E. Džiaugys, surinkęs beveik pusę ekipos taškų – 10. 7 pridėjo A. Pukelis, po 2 – Š. Vingelis ir G. Matulis.

Lenkams 6 taškus surinko Adrianas Boguckis.

Lietuviai įveikė lenkus ir šįvakar susitiks su Jungtinių Amerikos Valstijų trijule, kuriuos Lenkijos rinktinė jau buvo įveikusi dieną prieš.

Šiame olimpiniame 3x3 turnyre Prancūzijos sostinėje visos 8 komandos po kartą sužais tarpusavyje. Pirmos dvi keliaus tiesiai į pusfinalį, 3–6 pozicijas užėmusios komandos žais ketvirtfinalį, o pora paskutiniųjų ekipų keliaus namo. Po šios pergalės lietuviai kol kas žengia penkti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaip

Siaip portretas
Kaimieciai tokius uzmetytu.kad ir bezdoniu "plugas".olimpieciai....baikit zmones juokint.susitraumuokit tarpusavyje ir varykit namo

dar palakti spesite

dar palakti spesite portretas
kaliošai kaimo,varykite numei,gedos nebedarykite.

Anie yr

Anie yr portretas
turistai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių