Profesorius B. Dainys: koks gali būti poilsis be gero sekso?

  • Teksto dydis:

Urologas prof. Balys Dainys laidoje LNK laidoje pirmadienio vakarą pasakos, kad atšilus orams vyrams natūraliai sukyla testosterono kiekis. Ir niekur nuo to nepabėgsi – tokia žmonių fiziologija.

„Sušilo oras ir pakilo noras. Tai šventa teisybė. Daugiau saulės, daugiau šviesos, ir, žinoma, fiziologiškai padidėja vyrų testosterono kiekis, o moterų – estrogenų. Tos hormonų audros varo vyrus ir moteris iš proto“, - kalbės profesorius.

„Įrodyta, kad geras seksas stiprina organizmo imunitetą. Sakoma, kad poros, kurios reguliariai užsiima seksu, rečiau serga gripu arba virusinėmis infekcijomis“, - tvirtins gydytojas.

Profesorius sako, kad seksas taip pat gali paįvairinti poilsį.„Koks gali būti poilsis be gero sekso? Šitie dalykai, taip vadinamas rekreacinis seksas, tikrai paįvairina atostogas ir poilsį. Buvo daroma tokia apklausa, buvo sudarytos kelios grupės žmonių. Vieni atostogavo ir patyrė seksą – gerą ir dažną, kiti išvis turėjo sekso pauzę arba seksas buvo rutiniškas. Ir geriausiai atostogas įvertino pirma grupė, kai seksas buvo geras“, - laidoje kalbės prof. B. Dainys.

Gydytojo teigimu, atostogų romanai bei nuklydimai „į kairę“ nėra tik šeimas sukūrusių vyrų mada, anot jo, moterys neištikimos yra beveik taip pat: „Buvo daryta apklausa Prancūzijoje, kur klausta: „Ar Jūs bent kartą per savo gyvenimą esat nuklydęs į kairę?“. Apie 70 proc. prancūzų pasakė, kad taip, ir apie 69,5 moterų taip pat atsakė teigiamai. Čia nereikia kaltinti vyrų. Ir vyrai, ir moterys panašiai nuklysta į kairę. Čia toks gyvenimas ir niekur nesidėsi“.

Pašnekovas sako, kad vyrai visada nori ir negali nenorėti lytinių santykių su moterimis. Urologas pasakos, kad nieko nėra keisto, kad vyrams atsibosta partnerė ir po penkerių metų santykiai žlunga.

Visą interviu su prof. B. Dainiu žiūrėkite pirmadienį laidoje KK2 19 val. 30 min. per LNK.


Šiame straipsnyje: urologasBalys DainysseksasKK2

NAUJAUSI KOMENTARAI

marie lauriane

marie lauriane portretas
#MEILĖS BUVO Mano vardas Marie. Esu čia tam, kad paliudyčiau apie puikų ir galingą burtininką, vardu Dr.Ozalogbo. Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai mano vyras paliko mane dėl kitos merginos. Man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi aš susisiekiau su šiuo puikiu burtininku, kad padėtų internete. Jis padėjo man užkalbėti jį meilės kerais ir vos per 48 valandas mano vyras grįžo namo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo, kad niekada nematytų jokios kitos moters, išskyrus mane, Dr. . Ir Jis taip pat atvėrė akis, kad įsivaizduotų, kiek daug meilės mes dalijamės kartu. Rašydamas šį liudijimą dabar esu pats laimingiausias žmogus. Noriu rekomenduoti šį puikų burtų ratuką visiems, kuriems tikrai reikia skubaus meilės išsiskyrimo ar šeimos problemų sprendimo. Galite susisiekti su juo asmeniniu el. pašto adresu; ozalogboshrine @ gmail. com arba whatsapp jam adresu +2348162562991

Melody

Melody portretas
DĖMESIO, MANO VARDAS MELODY WALKER: Ar ieškote būdo, kaip susigrąžinti santykius arba susigrąžinti buvusį meilužį? Jei taip, jums pasisekė. Internete mačiau liudijimą apie daktarą Ogundele, kaip jis padėjo kažkam susigrąžinti žmoną, ir susisiekiau su juo dėl pagalbos. Esu tokia laiminga, kad mano vyras grįžo su manimi. Daktaras Ogundele per 24 valandas sugrąžino mano vyrą su savo burtais, o jo galios yra nekenksmingos. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinant buvusįjį ar santykius, galite susisiekti su juo WhatsApp, Viber arba telegrama: +27638836445. Jis tau padės, jis sugrąžino mano vyrą po 9 metų išsiskyrimo, susisiekite su juo šiandien ir vėl būkite laimingi savo santuoka ar santykiais. FYI: Šis įrašas yra mano įvertinimas, padėk man padėkoti dr. Ogundele už pagalbą.

lol

lol portretas
profesorius savo patalų memuarus gal kada pateiks :D kad būtų tarsi opiumas bukam proletariatui :D
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių